Utvecklingssamtal på förskolan – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Utvecklingssamtal på förskolan

Godmorgon från det här bordet:

 

 

 

Mmm doften av syrén ändå va!! Och ja, August är tokförkyld som satt sig på ögonen nu med och jag fick avboka nannyLinnea och allt jobb idag och vara med honom den lilla stackaren. Han sover nu och jag hann även vara på utvecklingssamtal för Charles på förskolan imorse – vi skulle gått tillsammans jag och Rickard men ville inte ta med August dit i det skicket för allas skull så de fick snällt stanna hemma.

Och på tal på snällt – så fint att höra vilken omtänksam, empatisk och snäll liten kille vi har på förskolan. Ja, det är väl nästan alltid så på utvecklingssamtal men det ÄR ju mysigt att se och höra hur andra uppfattar ens barn och även hur de agerar i kamratskap, laganda, projekt osv osv.

 

 

Man vet ju egentligen redan allt men att få se bilder och höra om honom i olika sammanhang. Det är så stort och fint på alla sätt och vis. Och sen har vi ju de bästa pedagogerna också – det tycker såklart alla men oj vad vi har det fint på vår avdelning. Hur som, C älskar siffror och bokstäver och vill gärna lära sig skriva, gullpluppen. Det får vi fortsätta öva på såklart! Han leker med alla och är duktig på rutiner och att följa gruppen men även att få med hela gänget när de ska göra projekt och uppgifter vilket han älskar. Och tydligen uthållig att inte tröttna utan slutför alltid projekten. Han är som jag- bär andra människors känslor och påverkas mycket om någon annan är väldigt ledsen och han tröstar gärna men kanske kan bära med sig känslorna efter vilket våra pedagoger är så himla duktiga på att följa upp och ta hand om.

Mäktigt det där med barn – att vi nu i 4 år fått äran att vägleda Charles genom livet. Omtänksamma, empatiska, finurliga, kluriga, mysiga, roliga lilla älskade Charles.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Vad härligt att få höra det om sin son. När vi har varit iväg har det alltid fokuserats på problem och det lixom stannar där (högfungerande autism)… nu börjar sista året på förskolan och jag har fått släppa det där med o få höra positiva saker… han har andra kvalliter men de nämns inte bara socialt grupp osv sånt han tycker är svårt…att han kunnat läsa flytande sen han va 4, lärde sig alla räknesätt på två h o kan använda dem att han är uthållig med saker långt längre än andra osv sånt hade ju varit roligt om det fanns tid för tycker jag