Valerie gästar podden – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Valerie gästar podden

I annonssamarbete med: SEB & Desenio

 

 

Godmorgon torsdag, peppen på denna dagen för vi ska inte bara åka iväg på dejtresa till Cannes utan det är dessutom ett rykande färskt avsnitt av Drömbröllop med Johanna och gäster ute nu – hurra!!!!!

 

 

Och nu har jag träffat en riktig expert som bjuder på historier från både sitt eget bröllop och även tankar kring framförallt brudlooken då hon gör inte bara brudklänningar utan även tärnklänningar och numera även magiska skor – det är såklart Valerie Aflalo som gästar och delar med sig av alla sina bästa tips, jag lärde mig SÅ mycket under denna mysiga intervjun!

 

 

 

 

Avsnitt 5 av Drömbröllop med Johanna och… Valerie Aflalo

Johannas skånska bröllopskollega och designern Valerie Aflalo gästar veckans avsnitt av Drömbröllop! Hon har ju sålt en och annan bröllopsklänning parallellt med sina andra klädkollektioner och berättar bland annat hur hon tänker när det kommer till just köp- och sälj av bröllopsklänningar, där bara provandet är en resa i sig. Valerie och Johanna pratar också om klädbyten under bröllop och det blir tips och trix på hur en brud kan leka med sin outfit för att både behålla den klassiska bröllopskänslan men även kunna festa loss riktigt ordentligt. Valerie svarar också på lyssnarfrågor, bland annat om klackar eller lågskor, är pärlsmycken passé, och hur ska man som brud tänka gällande den lilla väskan?

 

 

NI vet ju vid det här laget att SEB är min huvudsponsor i podden i detta avsnittet pratar vi om att när man planerar ett bröllop tänker man nog inte alls på att man själv eller sin partner faktiskt kan bli sjuk eller gå bort. Men när man gifter sig påverkas försäkringar, arvsrätt och allt sånt och det är såklart viktigt som attans att tänka på!  Hur skulle er familjs ekonomi påverkas om någon i familjen blev långvarigt sjuk eller skada sig allvarligt?  Se till att se över försäkringsskyddet och skaffa er koll på läget.
seb.se/brollop kan du få mer tips och svar på frågor som rör olika försäkringar och det juridiska. Du kan alltid kontakta SEB om du har frågor eller vill ha råd!

 

 

 

Desenio är tillbaka som samarbetspartner i detta avsnittet och denna gången har jag en bjussig rabattkod till er!!! Hos Desenio kan man ju shoppa loss posters och prints och förra gången de var med så smsade min kompis mig och skrev “vi är så roliga – du har posters du inte lyckas rama in och jag köper ramar och spikar upp som sen hänger där utan något innehåll i över ett halvår, haha”. Och det är nog vanligare än man tror, att man har en bild av vad man ska ha på väggen och hur stort men att man har svårt att välja VAD som ska vara i ramen – då är det ju roligt att kunna förändra och förnya lite. Så igår när jag var på playdejt hos henne så fotade jag av hur det såg ut nu för NU du Louise. Idag är dagen när du fyller dina ramar med fina posters från Desenio!

 

 

Ser ni mig i ramen? Haha. Hon visste inte om att jag fotade av dem, hon var faktiskt inte ens hemma…. MEN detta är när man går in och ut hemma hos dem, en viktig plats som man ser ofta ju – så här vore det ju schysst att byta posters någon eller några gånger per år för att få rätt feeling. Nu vill man se spirande vår och sommarfeeling och till hösten kanske lite mer drömska men mörka bilder.

Eller så vill man bara ha en tavla för barnen – våra superheros – och en som symboliserar att vi bor vid havet och påminner en om att man borde ta en promenad ner dit.

 

 

Så – till dig Louise men även alla er andra så tycker jag ni ska in och shoppa loss på Desenio med rabattkoden DROMBROLLOP som ger er 25% rabatt fram till 12 maj. Och du Louise – köp fyra posters i rätt storlek direkt så kan du ha två nu och byta redan i höst. Smart va?

 

*Gäller ej handpicked-/ collaboration eller ramar

 

 

 

 

Och med de tipsen tycker jag väl att vi kör igång dagens avsnitt!

Lyssna här:

 

Och häng gärna med i världens bästa bröllopsfacebookgrupp här.

 

 

 

 

 

 

 

 

Alla bilder på mig är tagna av Linda-Pauline
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.