Sanne Alexandra gästar – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Sanne Alexandra gästar

I annonssamarbete med: SEB & Ideal of Sweden

 

 

Ja men hurra för att det släpps ett nytt avsnitt av min podd idag!!! Torsdagar är ju något av en ny favoritdag här hemma, haha.

 

 

I dagens avsnitt träffade jag härliga Sanne Alexandra och pratade om hur det var att bo utomlands och planera sitt drömbröllop hemma i Sverige helt på egen hand. Och återigen – ett bjussigt avsnitt får jag säga!

 

 

 

Avsnitt 5 av Drömbröllop med Johanna och… Sanne Alexandra

När designern och influencen Sanne Alexandra planerade sitt bröllop på distans visste hon inte att det faktiskt var möjligt att anlita en bröllopskoordinator i Sverige, så hon skötte allting själv från andra sidan Atlanten. I veckans avsnitt av Drömbröllop berättar hon för Johanna Kajson hur det gick till den dagen då hon fick ringen på sitt finger och vad det var som verkligen berörde henne när hennes nuvarande man bad om hennes hand den där varma, svenska sommarkvällen. Sanne berättar också om betydelsen av slottslokalen där bröllopet tog plats och också hur bröllopsplaneringen gick till och kändes; hur är det att hitta en filmare, fotograf och sminkös som passar ens stil när man befinner sig i New Jersey men planerar ett bröllop i Sverige? Sanne berättar givetvis också om själva firandet, från de första anländande gästerna (inklusive den lilla krisen som skedde innan vigseln) till den sista avslutande skålen!
Kom ihåg att fortsätta diskussionen om detta avsnitt eller om allt som rör bröllop, i Facebookgruppen: Drömbröllop med Johanna och gäster

 

 

NI vet ju vid det här laget att SEB är min huvudsponsor i podden i detta avsnittet berör vi det där med testamente och när det behövs eller ej men även enskild egendom och hur man kan tänka kring det om något enbart tillhör dig eller din partner –   lyssna mer om detta i podden och här tycker jag ofta att det är så lätt att tänka att det är oromantiskt och tråkigt men det ÄR ju kärlek att när man är som kärast orka ta tag i att planera och förbereda för om något av det tråkigaste skulle hände den ena eller andra parten. Som vanligt  – in på seb.se/brollop så förklarar SEB vad som gäller vid testamente och vad som behövs.  TACK SEB för att ni är med och sponsrar podden!!

 

 

 

 

HURRA – Ideal of Sweden är tillbaka och jag har såklart en rabattkod till er – uppge DROMBROLLOP så får ni 20% rabatt på köpet fram till 31 maj, och i podden tipsar jag om QI-laddarna som är så himla fina att ha istället för vanliga laddare. Älskar mina och de är BRA, har haft några andra innan som har haft svårt att känna av mobilen men här bara lägger jag den hastigt på och den börjar ladda. Briljant uppfinning och urfina, i podden tipsar jag dessutom om hur ni kan ha dessa vid toaletterna, i baren och på andra ställen på bröllopet så att gästerna kan lägga sin mobil där att ladda lite enkelt en stund.  Gulligt ju! Och för dig som är brud så är deras nya Kensington Clutch ett hett tips, den lilla beige är perfekt att ha mobilen i (och korten – även om du kanske inte behöver shoppa just på din bröllopsdag, haha) och med guldkedjan blir det en väska. Kolla;

 

 

Och med de tipsen tycker jag väl att vi kör igång dagens avsnitt!

Lyssna här:

 

 

Och häng gärna med i världens bästa bröllopsfacebookgrupp här.

 

 

 

 

 

 

 

 

Alla bilder på mig är tagna av Linda-Pauline
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennifer

    Härligt avsnitt!
    Kan du inte här i bloggen tipsa om klänningar till bröllopsgäster! Skall på min bästa väns bröllop i sommar och behöver inspiration! Gillar din klädstil!
    Hälsningar från Finland ❤️