Dopp i havet på valborg – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Dopp i havet på valborg

Glad 1 maj, och glad vår får man ju säga då!!

 

Hoppas ni hade en fin valborg – det hade vi!! Vi hade så himla roligt och trevligt så satt uppe och pratade till 02 – herregud när hände det senast ens?? Ljuvligt men en så härlig dag med sina vänner!

 

Vi började med en promenad ner till havet för aprildoppet – riktigt skönt för första gången och nu börjar ju de härliga doppen, dock inte med samma energikickar som på vinterbadandet…. Vi konstaterade att jo, nu kan man börja slänga sig i havet efter en löptur. Härligt!

 

 

Bildbeviset som vanligt. Man måste doppa huvudet – det är regeln året runt och den har Kristian hittat på, haha. Men jag gillar det. Mer på riktigt liksom.

 

 

Efter hade jag hackat rödlök och dill och lagt upp löjrom i min lilla picknick-matlåda och drog fram chips, smetana och bubbel och så satt vi på stranden och njöt av vårt lilla valborgsfirande medan kidsen varvade att dricka päronmer med att leka i sanden och vid det magiska trädet. Fin stund.

 

 

Sen gick vi hem och gav barnen mat först innan vi lät dem leka under tiden som vi avnjöt vår middag, Louise och Kristian kirrade förrätten och vi varmrätten och allt var så himla gott. VI körde en favorit i repris med den halstrade laxen som återigen var sååå god!

 

Receptet finns här

 

Och sen somnade kidsen lite en efter en och vi satt som sagt uppe till två och bara babblade och skrattade. Så fin kväll. Och härligt att inte ens se vad klockan var, bra betyg!

 

Idag ska jag jobba – ska strax åka till Agneshill och hålla lite pepp och inspirationsföreläsning om hur man planerar sitt drömbröllop och sen finns jag där hela dagen under deras öppet hus – kom förbi och säg hej vettja!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.