Johanna Kajson

Inreda barnrum

 

Vi är i småland och myser med alla kusiner och farmor och farfar och alla – här läser faster Emelie lite Alfons för Harry och Charles igårkväll i deras nya hus…. Ska visa mer av det på lördag, de har äntligen flyttat in nämligen!!

 

 

Jag blev så inspirerad att ta tag i August rum nu, det är så lätt att man bara köper och fixar typ samma möbler som i Charles rum men det är ju fint att de har helt olika rum! Emelie är ju sjukt duktig på det där med inredning och att fixa till möbler till något helt annat och det är INTE jag, haha. Men något litet ska vi kunna fixa till iaf.

 

Nu var jag lite taskig och tog två bilder när vi hade lekt och röjt i rummet länge, haha, ska fota på lördag igen men HUR FINT med lilla skribordet inmålat i samma färg som väggen? Och hyllorna på väggen??

 

Idag väntar påskmiddag med HELA gänget. Men först ska vi till lekplatsen en sväng och Rickard ska ut i skogen och springa… Jag är fortfarande lite slut från 3 dagars tennis så jag väntar till imorgon tänkte jag.

 

 

Ska jobba lite idag, ha mentorsamtal på Academy och fakturera lite men sen så ska jag försöka ta riktigt påsklov jag med!

 

Har påskharen varit hos er än?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.