Eventproffset no1 i Stockholm gästar podden – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Eventproffset no1 i Stockholm gästar podden

I annonssamarbete med: SEB & Hemmakväll, innehåller annonslänkar

 

 

Torsdag och det betyder att det är dags för ett nytt avsnitt av min podd Drömbröllop med Johanna & Gäster och denna gången är det eventproffset Sharareh Hoss som ska gifta sig senare i sommar.

 

 

Åh att vara en fluga på väggen när de gifter sig, varför kommer ni förstå när ni lyssnar på avsnittet för OJ vilket bröllop de planerar!! Kommer bli så himla härlig helg och eftersom hon äger en av Sveriges bästa eventfirmor så behövs ju ingen bröllopskoordinator här inte – även om jag faktiskt fick tipsa en hel del ändå och vi smsat lite efter för de där sista detaljerna. Nu längtar jag tills i sommar när man kanske få se bilder från detta magiska drömbröllop!

 

 

 

Avsnitt 3 av Drömbröllop med Johanna och…. Sharareh Hoss

Sharareh Hoss driver till vardags PR- och eventbyrån HOSS AGENCY tillsammans med sin syster Roshi. Men i detta avsnitt av Drömbröllop byter hon skepnad, från projektledare till förälskad flickvän och blivande fru. Hon berättar öppenhjärtigt om sina känslor under två romantiska Parisresor som innehöll berg- och dalbanor med förväntningar, besvikelser men framförallt ett lyckligt slut. Hon berättar vad hon ser för skillnader med att fixa events åt kunder och sitt alldeles egna bröllop. Givetvis frågar Johanna också om klänningen; hur mycket kan Sharareh avslöja om sin look? Och så har vi möhippan som ännu inte tagit plats. Vad kommer hon absolut inte gå med på för utmaningar? Välkomna till ett energifyllt avsnitt där Sharareh också svarar på era lyssnarfrågor. 

 

 

Älskar allt med detta avsnittet!

 

Detta avsnittet är sponsrat och i samarbete med både SEB och Hemmakvälls lösgodis – ja ni HÖR ju vad gott!! SEB är banken som ger er rådgivning inför bröllopet och på seb.se/brollop kan ni få tips på vad  ni ska tänka på, t ex hur man kan tänka kring budgeten inför bröllopet och lägga upp ett smart sparande och på deras sajt finns även en intervju med mig med 7 tips för ett lyckat bröllop oavsett budget. Spana in deras sajt ni med!

 

 

Och sen har vi ju med oss Hemmakväll som sponsor i detta avsnittet också och jag har ju gjort två härliga godisbuffér med deras grymma utbud av lösgodis som ni kan se här och här. Jag visste inte att de vänder sitt godis för att allt godis ska vara rätt salt eller syrligt men även för att det i botten ska blandas upp så att allt är färskt men framförallt att allt faktiskt används och köps. SÅ bra ju, mindre svinn och mer gottegodis åt oss! Jag har alltid köpt mitt lösgodis på Hemmakväll och framförallt när det kommer till event och bröllop, då vet jag att det är fräscht och att en sån enkel grej som att skedarna är nydiskade. In på Hemmakväll och köp godiset till ert bröllop med, jag har massa roliga tips i bloggen – fast just nu längtar vi mest efter påskgodiset va?

Och på tal om det så har jag en drömrabattkod till er!! HÅLL I ER NU!! Om ni säger Johanna i kassan på Hemmakväll så får ni 30% rabatt på allt lösgodis!! Gäller 18-25 april så ut och shoppa påskgodiset på Hemmakväll så kan ni tacka mig sen, haha

(Rabatten går inte kombinera med andra erbjudanden)

 

 

Och med de tipsen tycker jag väl att vi kör igång dagens avsnitt!

Lyssna här:

 

Och häng gärna med i världens bästa bröllopsfacebookgrupp här. Vi är ett gäng nu och jag älskar stämningen där inne så in och får tips och råd – eller tips och dela med dig! Vi ses där!

 

 

 

 

 

 

 

 

Alla bilder på mig är tagna av Linda-Pauline
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.