Johanna Kajson

Återvinna påskägget

Skärtorsdag – glad påsk!!!

 

Idag hoppade påskharen förbi här hemma hos mamma och pappa och kidsen fick ge sig ut på jakt i trädgården efter sina ägg som tydligen inte var ägg i år – de fick se bilder på en röd och en gul box och skulle ut och leta/lyssna efter dem, haha. Så kreativt av mamma och pappa – de hade tagit våra gamla kylväskor med inbyggd radio från som vi hade när vi var små och gömt – och satt igång radion!

 

 

Dansparty var ju givet! Och såpbubblorna, tidningen och pysslet var uppskattat såklart – jag och Charles satte igång att bygga hans lego direkt. Trodde ALDRIG jag skulle tycka det var så kul att bygga lego!

 

 

August fick kläder vilket var välbehövligt, herregud han har redan 80 och ibland 86 och byter kläder 1-2 och ibland 3 gånger på en dag (om man orkar hålla honom ren alltså – annars är det mest orange fläckar på dem…) så bodys och leggings fixade påskharen vilket ju var perfekt. Själv hade jag sagt till pappa att säga JOHANNA i kassan när han köpte godis så jag har hunnit smaska lite lösgodis ute i solen parallellt med lek med barnen och lite jobb och möten.

 

HUR coolt är huset bakom mig på bilden som har solceller på hela taket? Maffigt ju!

 

Nu är det dags att köra till Småland, känns sådär att sitta inne i en bil med två vakna barn 2-3 timmar nu men, men. Det ska bli SÅ mysigt att komma fram till gänget där!

 

Har ni en härlig skärtorsdag?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gitte

    Hei! Det har jo ingenting med innlegget å gjøre, men så utrolig fin farge du har på håret! Er det din naturlige, eller har du farget det? I så fall hva heter fargen? Vil ha samme!