Johanna Kajson

Bebis på tennis?

Oh what a day!

 

Började med morgontennis där August fick hänga med och han satt i vagnen och tittade storögt tio minuter idag igen, sen satt han på golvet och tittade och lekte med storebrors spännande hörlurar en kvart till och jag fick springa lite fram och tillbaka men spelade mest tennis – faktiskt. Han tyckte det var spännande och när han sen var trött fick jag avbryta och söva i en trappa en stund…

 

 

Och yes – efter kanske 5-7 minuter så sov han i famnen och jag kunde lägga ner honom i sin vagn där han sov… fem minuter innan han vaknade och jag fick söva om igen i två omgångar MEN det tycker jag ändå var att det gick skitbra. Jag fick ju säkert spela 40 av de 60 minuterna och nu har jag alltså spelat tennis två dagar i rad och är såååå lycklig för det!! JAG ÄLSKAR TENNIS! Haha, så kul att börja med något helt nytt i vuxen ålder ju!

 

 

Sen fick vi skynda på promenaden hem så August hann få lite mat och jag snabbduscha innan vi skulle iväg och bjuda en bride to be – min Nea på lunch och ha lite bröllopsmöte. Jag ska ju få äran att göra blomsterinstallationerna och även brudbuketten och lite annat – och så får jag vara bröllopskoordinator med och idag var det 50 dagar kvar till bröllopsdagen så vi firade lite med en present med, hihi. Så himla mysigt att planera detta unika lilla bröllop!

Och så himla mysigt att kunna göra det hos vår gemensamma hårfrisörska som ska fixa brudfrisyren så vi kunde diskutera blommor till den med – OCH jag få håret fixat och August hänga lite i Linnéas famn innan hon skulle smita igen och vi fick fortsätta med mitt hår. August var vaken första två timmarna på plats och hängde i sin vagn varvat med i min famn och till slut så somnade han. SÅ PASS duktig eventbebis idag som hängt med runt!!

 

 

Får alltid frågan var jag går – hos världens bästa Elin på Epic Hair i Malmö. Att hon orkar att jag jonglerar med August runt hela hårtiden och har möten och trixar är så himla tacksamt. Och så gör hon mitt hår på bästa sätt, kolla så fint det blev!

 

 

Så efter det åkte vi nöjt hem och tog vagnen till förskolan för att hämta Charles – MEN jag glömde kickbiken som var hela grejen med att vi åkte hem och tog vagnen istället för att plocka honom med bilen på vägen hem… AHHH – att ha en sån här dag som är lite mer för mamman än barnen (tennis, bröllopsjobb, poddinspelning, fixa håret….) – ja då är det lätt hänt att barnen inte får lika briljant mat eller att en kickbike missas. Jag var beredd på en känslostorm över mitt misslyckande men han var okej med det – bara vi kom hem och kunde spela det nya spelet jag lovat. Phu. Ibland har man tur med känsloregistret och det var tacksamt att just idag var en sån dag – A däremot var såklart trött på att sitta i en vagn och var lite tjurig på vägen hem men då höll storebror hans hand och lugnade honom. Fina bästa barn.

Och fina bästa man som kom hem ikväll och bara tog över hemmet och gav mig jobbtid. Nu är det snart ”påskledigt” men eftersom vi har jobb som inte riktigt innebär ”ledigt” så är det alltid mycket som ska preppas för att skeppet ska gå runt inför ”lov”. MEN vi ska göra sååå mycket mysigt och kul. Träffa Donna och hela min familj och åka till Småland och träffa hela gänget där och se nya huset och fira påsk och ja sen är det faktiskt Donnas födelsedag så den hinner vi fira det med! Helt sjukt att hon fyller 3 år ju!!

Så, nu är det gasen i botten för att få allt på plats. Och jobbkväll, dejt-jobb-kväll tillsammans. Mysigt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.