En helg med vännerna – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Annons

En helg med vännerna

Vi har en sån där ljuvlig, lugn och mysig helg med våra vänner som bara går ut på att vila, äta, prata och allt på repeat. De kom vid 21 i fredags och jag tog en bild då – den här:

 

 

Och sen i lördags var jag och Martina på bootcamp vid havet tidigt på morgonen och tränade, så himla skön och rolig start på helgen trots att det bara var 1 grad och lite isig vind, brrr. Killarna lekte hemma och kickade fotboll och tränade golf med Charles i trädgården innan vi grillade hamburgare från vår kötthandlare till lunch.

 

Och sen åkte Rickard, Martin och Mike och spelade golf och Martina läste bok för Charles – deras favoritsyssla tillsammans… Så då lyckade jag tjuvfota… Innan mamma och pappa kom och lekte med honom och August så vi fick åka iväg på spa… Så härlig eftermiddag och väl hemma mös jag med August som skulle åka med mormor och morfar hem på sitt allra första pyjamasparty (övernattning) där. Så vinkade vi hejdå och Charles njöt av att få vara själv och leka med alla och August verkar ha haft det helt ljuvligt hos mormor och morfar. Win-win.

 

 

Efter att jag hade lagt Charles lagade VÄRLDENS GODASTE lax och spelade plockepinn innan vi gick och la oss vid midnatt. Så himla härlig kväll. Och sen sov vi. CHARLES SOV HELA NATTEN I SIN SÄNG IGEN!! Ahhh, andra gången i år!! MAKALÖST!

 

Och nu har killarna åkt för att spela golf igen och vi ska spela fotboll i trädgården!

 

Ljuvliga helg!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons