Premiär för min podd Drömbröllop med Johanna & gäster – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Premiär för min podd Drömbröllop med Johanna & gäster

I annonssamarbete med: SEB & iDeal of Sweden

 

Äntligen mina vänner – är premiären här för säsongens podcast, iiiihhh!!

 

Och med dessa klackarna steg jag rakt in min podcast Drömbröllop med Johanna & gäster för att intervjua 10 olika gäster kring deras tankar om bröllop, det är ett helt nytt format för mig att sitta och intervjua och samtidigt försöka smälla in så mycket tips och råd jag bara kan till er lyssnare kring just bröllop. Jag hoppas ni ska lyssna, dela, kommentera och älska det!

 

 

 

 

Avsnitt 1 av Drömbröllop med Johanna och…… Nicole Falciani 

Det har blivit dags för en ny säsong av Drömbröllop med bröllopskoordinatorn Johanna Kajson och hennes gäster! I detta premiäravsnitt träffar Johanna bloggerskan och influencern Nicole Falciani som är nyförlovad med artisten Eric Saade. Nicole delar bland annat med sig om detaljer från dagen då han överraskade henne med sitt frieri, när de befann sig i Dubai. Hon berättar också om drömmen hon alltid haft om giftemål, vad de har för tankar angående bröllopslokal och varför de väljer att gifta sig utomlands. Hur långt har de kommit i planeringen gällande mat, tema och toastmaster? Och så har vi det med bröllopsklänningen förstås. Vad har Nicole för önskemål gällande sin kommande möhippa och vad kommer hon absolut inte gå med på? Varmt välkomna till en ny säsong fylld med spännande gäster och allt du vill veta om bröllop!

 

 

Detta avsnittet är sponsrat och i samarbete med både SEB och Ideal of Sweden, två varumärken jag är så himla glad att hänga med – SEB är ju banken som ligger mig varmt om hjärtat, det vet alla i min närhet, och som jag berättar i podden så ville jag till och med bli bankman på just SEB när jag var liten men mer om det i senare poddar för idag vill jag tipsa om deras sajt seb.se/brollop där ni kan få en massa tips och råd kring vad ni kan tänkas behöva göra inför och efter ert bröllop rent ekonomiskt – och så är jag intervjuad på deras sajt med 7 tips för ett lyckat bröllop oavsett budget. In och spana!

 

 

 

 

 

Och sen hade jag ett tips till som jag kom på när jag fick hem mina fina skal från Ideal of Sweden och det var att detta är ju den perfekt presenten till tärnor och marskalkar kvällen innan bröllopet – så att alla har matchande skal och kanske powerbanks på den stora dagen. Ursnyggt ju!

 

 

Dessa är dem jag pratar om i veckans poddavsnitt – hur snyggt att alla tärnor matachar och alla marskalkar matchar?? Och förutom det så är det ju en briljant liten kul tack-present till dem att matcha skal och powerbanks och kanske en sån där rund laddningsstation.  Tips, tips!

 

 

Och med de tipsen tycker jag väl att vi kör igång dagens avsnitt va?

Lyssna här:

 

Och häng gärna med i världens bästa bröllopsfacebookgrupp här. Vi är ett gäng nu och jag älskar stämningen där inne så in och får tips och råd – eller tips och dela med dig! Vi ses där!

 

 

Ihhh – premiärdag!!! NU KÖR VI!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Åh bara måste skriva. Lyssnade på första avsnittet idag och wow! Gillade förra säsongen men tyckte det var mycket behagligare och bättre flow i denna säsongen. Så mycket bättre. Ser fram emot att lyssna på kommande avsnitt!!

  1. johannakajson
   johannakajson

   Åh TACK TACK TACK vad glad jag blir!!!! <3 ALltid lättare att styra ett avsnitt själv och försöka få in mina tips så naturligt som möjligt till lyssnaren ihop med att intervjua – SÅ SVÅRT men så roligt!!