Dansa genom livet – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Dansa genom livet

Det är ju torsdag för tusan 🎉. Noll sömn i kroppen men vad gör det när man är i sånt tacksamhetsrus över sitt liv, sin vardag, sin familj, sitt hem, sitt jobb, sin nya hobby, sina vänner… sa jag sitt liv??

Inte för att bilden är vardagen men så här känner jag mig inombords nu, att jag dansar liksom!

Åh älskar vardagen!! Och helgen med såklart, haha. Minns för många år sedan när jag fick frågan under ett ”inspirationsseminarium” om vems liv jag hade velat leva om jag kunde få välja vem som helst och då hade jag tusen förslag och fattade inte poängen när föreläsaren sa ”du borde svara ditt eget”. NU FATTAR JAG. Livet är magiskt.

Är så nykär i August och mammaledighetsbiten också. Han är så gullig så man smäller av och att följa hans utveckling är så otroligt spännande. Han blir sååå stolt när man berömmer honom. Och tindrar med ögonen, dessa ögon alltså!!

Just nu sover August, det borde jag också göra men jag vill bara lyssna på hans snörvliga små andetag och ligga nära i sängen… kan nog inte somna och har åkt på hans förkylning med riv i halsen och huvudvärk men inte ens det stoppar min känsla, kan jag ha varit i ett PMS depp mood i början av veckan som nu blivit peppmood?

Jag tror det, jäkla hormoner ändå alltså. Gud vad de påverkar en!!

Fast just idag gör det inget.

Alla bilder av Linda-Pauline såklart, kransen gjorde snälla Rosorum åt mig och klänningen från byMalineBridal är jag så kär i!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Christina

    Håller med! Vilken underbar livsfilosofi! Man har så mkt att vara glad och tacksam för! Fantastisk klänning! 🥰💓👏Ha en underbar helg fina du! Kram Christina