Johanna Kajson

Snart kryper han!

OJ vilken utvecklingsdag jag och August haft, jag riktigt kände hur det brann i kroppen på honom av nyfiken så vi har undersökt precis allt här hemma och lite till – och idag lossnade äntligen en liten bit av hur man tar sig FRAMÅT för honom… Så nu kryper han vilken dag som helst, nu går det fort!

 

 

Jag skulle tagit cellprov idag men när jag kom dit så diskuterade vi lite om vi skulle invänta att jag är helt blödningsfri (när tusan jag nu är det….) så vi skippade det idag eftersom jag tycker det är så fruktansvärt att lägga mig i den där jäkla stolen. Nytt försök nästa vecka för cellprovet måste jag ju få till! Men jag och August deppade inte för det, vi hann leka lite på öppna förskolan som ha lokaler precis bredvid väntrummet till där jag skulle göra provet och sen gick vi och storhandlade innan vi körde hem och tog emot sköterskan för hemsbesöket av BVC.

 

 

Idag var det genomgång av allt sånt där läskigt kring att barnsäkra sitt hem… Vi gick igenom vad man gör om barnet sätter i halsen lite snabbt (lägg på mage och dunka i ryggen/ alternativt försök blåsa ner föremålet osv) men även giftiga medel som barn kan stoppa i sig och jag fick direkt småångest över allt som kan hända det närmsta året. Det känns som att från att barnet är 10 månader tills det är typ 1,5/ 2 år är precis allt livsfarligt och man kan inte lämna dem ensamma en sekund. HJÄLP.

 

 

Sen var vi tvugna att gå ut i trädgården och spana på våren… Nu börjar det!!! Det där magiska när det börja titta upp små, små saker ur jorden och träd och buskar smyger fram det där ljuvliga gröna. SOM MAGI varje gång!

 

 

Att liksom se det där döda från i fjol blandat med de nya små skotten… Här är pionerna, helt galet att de börjar kämpa sig upp redan, ahhh. Dags att börja ta tag i trädgården alltså…

 

 

Det får bli helgprojektet att börja vårstäda i trädgården! Det blir perfekt!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Åh kul!!
    Då kryper han snart.
    Min lilla fattade galoppen på bara någon dag. O kryper för fullt och står numera mot allt.
    O nu har hon hittat trappor med och ska klättra upp i dem 🙈😬