Bada i havet i mars – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Bada i havet i mars

Godmorgon från denna vyn…

Ligger med en riktigt snörvlig, dunderförkyld August i sängen och vaktar hans första nap. Idag är jag mammaledig nästan 100%, ska bli skönt med en sån dag även om jag vet att inkorgen i mailen brinner, det gör det ju nästan alltid så idag ska jag försöka den vara ett dygn eller iaf till ikväll når barnen lagt sig.

Men innan vi la oss här så lekte killarna på August rum lite, Charles längtar redan till när August ska börja förskolan. Gullungen.

Igår däremot såg det ut så här, när vi tog marsdoppet (vi kör ju minst ett dopp i månaden året om) och det var uppfriskande men framförallt var vattnet såå vackert som ni ser.

Men kallt… haha. Sen gick vi hem hit och grillade korv med grannarna och barnen lekte i trädgården och vi satt länge i vårsolen och bara njöt.

När de masade sig hem vid fem-snåret så åkte jag och Charles till återvinningen och väl där kom han på att han nog ville ha pizza lite spontant så då gick vi in till pizzabagaren och så beställde han en Vesuvio som vi stod och såg när den bakades.

En perfekt söndag

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.