Tjejkväll i Stockholm – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Tjejkväll i Stockholm

Godmorgon från bussen från lilla Essingen in till stan här i Stockholm, det är SÅ mysigt att vara här som vanligt!! Igår hade jag möte med Sanna och det stället de ska ha sitt bröllop på och vi fick provsmaka hela deras fantastiska bröllopsmeny. En sån dag när jobbet är lite mer lyxigt helt klart!!

Sen möte med Vesters Design som gör blommor och dekor och vidare till mammas och pappas lägenhet för att lämna av alla grejerna och åka till L’avventura där jag mötte tvillingarna för en drink. Åh, sååå länge sen jag träffade Angelica ju!

Sen hade vi bord i restaurangen och så hääär kul hade vi då. Som vanligt. Annika kom också och vi alla höll på att svimma så gott det var. Väldigt “showig” restaurang där de gröper ur parmesanen vid bordet till brödet, flamberar framför en osv. Stökigt, slamrigt och underbart – jag älskar såna här miljöer och inredningen var såå snygg.

De lagade pasta i en parmesanost på sista bilden, haha. En rolig god rött men jag skulle föreslå vodkapastan istället som var ännu bättre. Vi tog in allt som lät gott och delade på allt – sånt älskar man ju! När man km plocka från olika tallrikar till sin egen. Så ja – tips på restaurang helt klart men inte för den ljudkänsliga då det var härlig musik på hela tiden för att få till den där stämningen jag älskar.

Både Jessica och Annika ska ha barn i sommar, så sjukt att deras lilla bebisar bor i magen nu. Längtar tills jag får träffa dem!

Nu väntar ett morgonevent där jag ska prata om säsong två av podden Drömbröllop och sen inspelning med Nicole och Malin.

Ha en fin fredag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.