Johanna Kajson

Oh what a day

OJ vilken hektisk men ROLIG fredag jag haft!! Den började tiiidigt här i lägenheten där jag och mamma vaknade och drack citronvatten och kaffe innan jag rusade till bussen för att åka till mitt morgonevent på Urban Deli där LOPPI utbildade och inspirerade sina kunde och jag fick äran att vara med i panelen….

 

Det var Gry som ni ser på bilden, en FANTASTISK tjej som jag aldrig träffat innan men som tydligen var från Höllviken där jag bor och är uppvuxen där men nu jobbar på Arla – åh som vi klickade! Älskar när man får energi av en ny människa sådär bara pang bom. Och sen är det Katarina som är grundaren och ägaren av LOPPI där jag bloggar – en riktig powerwoman!!

 

 

Efter frukosten gick jag till LOPPI-kontoret som har blivit ”mitt” kontor här i Stockholm vilket jag älskar och där satt jag och jobbade med mina kollegor ett par timmar innan det var dags för inspelning av podden igen. Bästa Jessica lekte min inspelningsassistent idag och det var så mysigt att vi fick vara kollegor idag.

 

Först ut var Nicole som gifter sig med in Eric nästa år i Italien.  OM jag hade frågor eller??

 

 

Sen kom Malin Gramer som jag blev lite småkär i direkt får jag säga, ville aldrig att hon skulle gå, haha. Vi pratade och skrattade och bubblade och babblade och jag har ägnat kvällen åt att hjälpa dem ta fram lite bröllopskoncept och röda tråden till deras bröllop i Spanien i augusti i år. Snart dags men Malin har inte ens börjat leta klänning än… Coolare brud får man leta efter, haha. Men jag eldade på henne så nu blir det provningar minsann!

 

 

Sen sprang jag till Mildh presskontor för att träffa underbara Annie och Åsa där och sen vidare till By Malina för att hämta klänngarna jag ska fotas i imorgon på Ruin Retreat. Iii, blir spännande att få lite nya bilder – och framförallt poddbilden till årets säsong!! Och sen… Sen hände det bästa på hela dagen för sen klev de här två av en buss:

 

 

 

Donna och min syrra – SOM jag längtat efter dem!! Och vi skulle på tjejkväll hemma hos Mia och där har vi bara haft värsta myskvällen och ätit mat från Raw och glassnyheterna från GB (har ni smakat??) och kollat Let´s Dance. Ljuvligt fredagsmys helt klart!

 

 

Men nu måste jag sova, imorgon är det fotodag och klockan ringer tidigt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.