På tåget mot Stockholm – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

På tåget mot Stockholm

Godmorgon vänner!

Här har ni mig, glad för att det gick bra att vinka hejdå till familjen (efter en totalt gråtattack från Charles igårkväll efter mig, aj i mammahjärtat!!) men jag är också trött för jag måste fortsätta gå på citodon för huvudvärken ger sig inte utan ligger och trycker mot en attack hela tiden, bil bara gråta av det. Men jag försöker vila istället, just nu sitter jag på tåget på väg upp mot Stockholm och ska försöka sova någon timme innan jag plockar upp datorn och börjar jobba.

Helt knäckt på huvudvärken nu. Och magen. Men det hänger ihop, det sura är att samma smärtstillande funkar inte på mage och huvud. Citodonen tar inte endometriossmärtorna t ex, medan Naproxen funkar bättre där. Avskyr att ta pille. AVSKYR.

Hur som, Charles sa imorse att han inte ville att jag skulle åka iväg till jobbet men vi pratade mycket om det där med att sakna och vad vi ska göra då och att det är okej att vara ledsen. Imorse var han inte ledsen dock, han förstod och pussades och kramades massor. Skönt. August blev tokförkyld inatt vilket också gör att mammahjärtat brister lite extra, nu ska de sova själva hela gänget till lördag och jag hoppas innerligt det går bra. Jag har aldrig sovit själv med dem två nätter men Rickard är nattmästaren så han lär klara det galant.

Hur som, idag väntar möte med Sanna och provsmakning av deras meny, möte med Vesters Design som jag gör en massa samarbeten med i år, bland annat till Sanna och Johns bröllop. Och så väntar middag på L’avventura ikväll med Jessica, Angelica och Annika. Tjejkväll, det ska bli såå ljuvligt!!

Och sen ska jag sova hos mamma i lägenheten. Topp-torsdag med andra ord om huvudvärken bara kan lätta liiite iaf!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Christina

  Nej inte botox. Artikeln finns publicerad i nov 2018 i Hälsoliv (Expressen) och heter: ”Ny medicin mot migrän lindrar och botar”. Kram Christina

 2. StrongMama

  Det kommer att gå bra, men det jobbiga är att sakna! 🙁
  Jag har själv heller aldrig testat att sova borta från barnen. Borde testa någon gång tror jag, kanske som en vilopaus.
  Välkommen till Stockholm förresten. <3

 3. Christina

  Så mysigt med tjejkväll! Sådana behöver man ibland! För att boosta sig med härlig energi! 😊😊Hoppas att din huvudvärk ger med sig! Sååå jobbigt ju! Kom på att jag läste en artikel i Hälsoliv för ett tag sen om en professor Edvinsson, vid Lunds Universitet som forskat mkt om migrän. Tydligen finns det sprutor som har hjälpt en del som har migrän, delvis eller helt! Stor kram och njut i Sthlm 🌸🌞 /Christina

  1. johannakajson
   johannakajson

   Är det botox eller något annat? Det är inte migrän så migräntabletter och så funkar tyvärr inte 🙁