Trädgårdsdag i vårsolen – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Trädgårdsdag i vårsolen

Åh vilken VÅR det blev idag. Sol, fix i trädgården och sommardrömma som smög sig på…. August provade sitta på bänken jag ärvde från farfars trädgård och vi funderade på om vi ska måla den klarblå eller kanske en pastellig mintgrön eller så… Den ska nog stå under den stora granen istället men precis idag var det härligt att dricka kaffe här i solen.

 

 

Jag hann kratta lite kottar i trädgården också medan August satt och kände på kottar för första gången i livet. Åh så härligt med utedag!

 

 

Jag drömmer om att gräva lite rabatter, sätta häckar (som nog inte kommer bli av i år heller men drömma kan man ju…), rensa bland jordgubbarna och köpa nya pallkragar. Inte långt kvar nu.

 

Sen hade jag bröllopsmöte med ett brudpar som vaknade i USA som gifter sig i sommar, börjar bli riktigt nära nu med årets bröllop och många små slutdetaljer som ska sys ihop. Jag har två bröllop i juni, ett i juli och ett i august och jag har faktiskt tackat nej till resten för att kunna fokusera på dem och vara ledig/mammeledig/ ha semester med familjen den lilla tiden som finns där emellan.

 

Och ikväll har jag och mamma haft pyjamasmyskväll, nu utmanade hon mig precis i att stå i stolen mot en vägg i en minut, haha. Bra kvällsgöra så här strax innan tio på kvällen ju.

 

Let´s go..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.