Helt slut – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Helt slut

Åh, ni som följer mig på instagram och stories vet ju vilken känslomässigt dränerande dag jag haft, ahh jag är helt slut och ska somna nu innan 21 och bara liksom däcka. För jag var modig idag. Men mer om det imorgon.

Många tårar och hjärtat alldeles slut

MEN, jag somnar ändå stärkt över att vi har tagit första steget, även om det steget var tungt och svårt oturligt nog.

Hörs imorgon!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Hon kommer ha fullt fokus på att ta hand om liten (kanske träffa stora killen med?). Kanske inte bara är en fin relation som växer fram mellan dem nu utan någon som era barn kommer hålla kontakten med genom livet? Det är ju mycket fint o värdefullt, så kan det bli. Oavsett så kommer det ju säkert vara en jättefin relation nu som byggs mellan dem. Var inte för ledsen, älskade du. Barnen kommer alltid ha mamma närmst o att barnen får känna sig älskade av andra vuxna är en gåva det med

  2. Asa

    En kort hälsning fran en mamma som nu även är mormor. Vi hade au-pair tjejer till vara tre barn da de var sma. Det gick inte pa annat sätt da vi bor i Tyskland och mina föräldrar i Sverige (dessutom arbetade de da fortfarande) och mina svärföräldrar var äldre etc. Vi har eget företag och en stor gard med atskilliga anställda; da barnen var sma jobbade jag ocksa för EU inne i Luxemburg.
    Vad vi alltid tog med oss och som gick som en röd trad hos alla vara tjejer var att det alltid gick mycket bättre da de var ensamma med barnen. Naturligtvis maste man vara tillgänglig i början, det är klart. Barnen vänjer sig dock sa snabbt vid att vid den och den tiden är det inte föräldrarna som är ansvariga för dem utan nagon annan. Sa, hall ut! Det kommer att bli bra även hos er! Som du sa vist säger; det är värst för mamman (eller pappan).