Kan inte göra slajm – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Annons

Kan inte göra slajm

Hoj, hoj och glad lördag!

Här hemma vaknade jag och Charles vid 06 och gick upp för att titta på Emil och tända lite ljus… Och dricka kaffe, mmm! Så himla mysig morgon, jag är dock rätt svajig idag med huvudvärk så jag gick och la mig en timme igen när Rickard och August kom upp vid 07 – men sen så har det varit fullt ös med tvätt, lägga undan väskor och….

 

 

Göra slajm.. Eller misslyckas med slajm kanske jag ska säga, jag blir SÅ irriterad och känner mig som världens sämsta mamma som inte klarar av att göra detta jäkla slajmet men jag har misslyckats alla gånger förutom typ en. Och Charles har ju en fix idé på att han vill göra just detta slajmet med raklödder, lim och linsvätska eftersom hans idol Lilly gjorde det med honom en gång i Stockholm – så det hjälps inte att det finns “lättare recept” med andra ingredienser, för det är detta han vill blanda och fixa med. MEN, efter frustrationen så klappade han på mig och sa att det var okej och jag klappade på honom och sa att idag åker vi till leksaksaffären och så får han välja vilket slajm han vill så KÖPER jag det till oss, haha.

Trolldeg – det klarar jag iaf! Men, men.

 

Så – nu ska vi till affären!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erika

    Har en dotter som är helt inne på det där med att göra sånt slajm… Vet inte om du har koll på att det är vissa typer av lim och linsvätska som funkar. Jag tror att det ska vara PVA-lim (finns på panduro) och linsvätskan ska innehålla borsyra. Sen fick jag lära mig av barnens kusin att man ska ha i bikarbonatvatten också, och det innebär bikarbonat blandat med vatten. (Hon fick förklara för mig när jag sa att vi inte hade nåt bilarbonatvatten hemma 😂) Lycka till!

  2. Linnéa

    Hahaha älskar att du delar med dig av sånna här “misslyckanden” läste upp stycket om att “nu åker vi o köper slajm istället” för sambon, hans kommentar “du borde läsa fler sånna ärliga mammabloggar istället för sånna där allt är perfekt” så sant, tack för ärligheten och lycka till med slajmet!
    Ps. Jag har aldrig ens försökt göra slajm… här är det play-doh eller köpe som gäller!! 😂

Annons