Mini matchning – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Annons

Mini matchning

Innehåller annonslänkar

 

HEMMA! Och dagen består av tvätt, bygga ihop vagn, handla, öppna efterlängta paket och leka med kidsen – och deras mormor och morfar som kom för att leka loss. Lyxens fredag alltså! Trots lite trötthet såklart men barnen var så jäkla duktiga på hela flygresan hem, ja hela vägen tills de sov gott i sina sängar vid 23 igårkväll (02 Mauritiustid)

På flyget hem, bästa killarna!!! Och bästa investeringen att köpa sån kudde att ha mellan sätena!! Köpte på 24 men finns på Cool stuff också tror jag

 

Hur som, flyget gick bra, natten gick bra och Charles var sååå lycklig när han vaknade i sitt rum imorse och satte igång att leka direkt. LEKA. Det är det han saknat, att leka med sina kompisar egentligen så han längtar sååå till förskolan på måndag men jag var också okej imorse, haha. SOM vi lekte!

Sen hämtade jag ut mitt paket med shopping från Gina, såå glad att jag fick tag i den fina skinnjackan till Charles “The future is ME”. och även den stora till mig, klurar på om jag ska behålla den, vad tycker ni? Kolla närmre på den här, tycker den är riktigt snygg framifrån men kommer man använda den när man inte matchar med Charles? Schysst pris också ju!

 

Köpte MOTHER tröjan till mig också, sååå skön. Ska bära den med stolthet, alltid!! Och Charles kallades ju “Mini” när han bodde i min mage så den tröjan var helt perfekt, vill man inte matcha så är ju bara barnkläderna faktiskt urfina och prisvärda i denna kollektionen.

“I love you to the moln and back…” och på baksidan står det “and more than all the stars in the sky” Alla t-shirtsen var fina!!

Nog om det, utanför fönstret spöregnar det men det är faktiskt bara mysigt, ska bli LJUVLIGT att slänga oss i soffan och kolla TV hela kvällen och äta typ yoghurt till middag. SÅ trött på att äta middag varje kväll, haha. Ätit middag i två veckor och är ju bara van vid lättare kvällsmat snarare… Det där med middag är verkligen inte vår grej så idag blir fredagsmiddagen yoghurt, granola och en knäckemacka. Lyx!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons