Johanna Kajson

Sista solnedgången

 

Sista dagen håller på att avslutas med packning och prepp inför morgondagens låååånga resdag. Det känns märkligt nog förvånansvärt okej att åka hem, både att denna underbara familjesemestern är slut men även inför själva långa resdagen, vi påbörjar den 08:30 lokal tid och bör vara hemma i huset typ 17 timmar senare tror jag. Men det kommer går bra. Eller okej iaf med kidsen!

 

Men hur som, vi har haft en helt fantastisk resa som ni nog förstått. TIDEN tillsammans har varit så fin att dela, Rickard och August har haft så sjukt mycket tid tillsammans också för han har hängt på Rickard mest hela tiden, sovit med honom alla nätter (eller ja vi har sovit alla fyra i samma säng men i ordningen jag – Charles – August – Rickard så det är han som tagit alla napp och flaskuppvak och gått upp med honom på morgonen för en liten morgonpromenad och en kopp kaffe bara de två. Och de har hängt i skuggan när vi har kört våra vattengympa-danspass och han har matat och trixat och fixat vilket har varit så himla mysigt för dem båda. Men mest har vi varit tillsammans alla fyra och gjort det mesta. Familjen, åh blir helt gråtig när jag tänker på hur viktig den här resan varit för oss och hur bra den blev.

 

 

Så idag har vi gjort så som vi gjort mest här. Solat, badat, hängt i skuggan, lekt, varit på Bamsedisco, sett solnedgången och….

 

 

Åkt vattenskidor!! Ser ni att det är jag som står där på skidorna bakom båten? Haha, det var SÅ kul och ett mission för denna resan så idag var det äntligen dags som dagens träning. Urkul.

 

 

Ville ta bild på oss allihopa som avslut också.

 

 

 

Alltid svårt att be någon ta en bild lite snabbt men oftast vill de ju att det ska bli bra så han som fotade oss idag tog massor med bilder, haha. Lätt suddiga men ÄNDÅ – något till fotoalbumet för året. Åh.

 

 

Tack Mauritius för en helt underbar resa!

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.