Johanna Kajson

Att tycka saker är läskigt som barn

 

Så vad gjorde vi igår? Jo vi…

 

 

Badade. Haha, Surprise!!! Och jag åt godaste Mauritaska maten ever från en truck. SÅ GOTT. Mmmm. Sen sövde vi August i vagnen tre gånger, här är en av dem – de andra två tog Rickard medan jag och Charles badade… Som vanligt, haha.

 

 

 

 

Vi åt glass också. Och åt ananas och apelsin – två saker som August tydligen älskar. Han är helt galen i att få sitta och äta på en apelsinklyfta eller en bit ananas. Lyxens lyx ju och det gäller att passa på när vi är här. Charles och Rickard bada ju också en massa såklart – det är så varmt och skönt i poolen så man kan ligga i mest hela tiden, men August hålls i skuggan non stop såklart, även när han badar.

 

 

Sen gjorde vi en annan spännande grej ikväll – vi var nämligen på Bamsedisco för första gången ever, vi såg Bamse gå förbi poolen här om dagen och Charles vågade vinka och göra slängpussar men ville inte gå fram och kramas eller göra high five så när det ryktades om Bamsedisco så taggade vi till och laddade upp med spellistor och discoskor.

 

 

 

Supertaggad som sagt, och även om det var lite chockerande när vi väl var där och det var läskigt och C mest ville hänga på mamma och titta på så var det rätt väntat. För hur framåt, social, spelevinkig och showig han än är så blir han oftast blyg och tycker såna sammanhang är läskiga och då är det SÅ viktigt för oss att aldrig pusha – man kan titta på avstånd eller gå där ifrån eller göra precis som man vill. Idag var vi med men längst bak och jag bar C nästan hela tiden och dansade med honom och efteråt när alla skulle krama Bamse så ville han inte men jag frågade om vi skulle gå fram och vinka och det ville han – så det gjorde vi. Och han var så stolt över hur lagom det var efter. Så viktigt att känna av hans gränser – nu klurar vi på om vi ska gå på Bamsedisco om några dagar igen om det känns kul, och så länge övar vi på danserna på rummet och har egen show.

 

Efteråt gick vi ner till stranden för kvällens middag som liksom serverades rakt på stranden vid havskanten i solnedgången, lyxens lyx och killarna kämpade på bra trots kvällströttheten. Restaurangerna öppnar 19 här vilket är liiite för sent egentligen för oss och våra kids, men det går. Det gäller att äta snabbt.

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Erika

  Det påminner mycket om min stora tjej. När det är nåt nytt blir hon avvaktande och iakttagande men nästa gång kan hon vara mycket mer deltagande. Tänker att det kan vara kul att gå dit en gång till och kolla hur mycket han vill vara med när han känner igen sig och vet ungefär hur det funkar. 😀😍

 2. Sara

  Åh det låter exakt som min son! I somras var vi på bamsehotell på Mallis och även om han gjorde High five med bamse en gång (när han satt i sin vagn och inga andra var där) så var han precis sådär försiktig när det var bamse disco på scen. Ville hålla sig längst bak och efter en stund ville han gå. Tänk så olika barn är, de flesta stod ju framme vid scenen och dansade glatt

  1. johannakajson

   Ja verkligen men det ena är ju inte bättre än det andra, alla måste få ta saker i sin egen takt liksom❤️. Imorgon ville han gå igen ❤️❤️❤️

 3. Anna

  Alltså, det ser ju bara för underbart ut! Sitta vid stranden o äta middag på kvällen! Åååh! Vill också åka dit med min fyraåring. Ha en fortsatt underbar resa.

 4. Hanna

  Påminner så mkt om min snart 4åring!! ❤ Sprallig kille men blir oftast blyg och klängig när vi tex går på kalas med folk han inte känner så bra eller om det är nya spännande saker som ska testas, då tittar han hellre på än är med. Så viktigt att inte pusha för mkt, vill att han ska känna sig trygg och våga på sina egna villkor. Alltid så inspererande att läsa hur du tänker om sånt här. Njut av er underbara semester!

 5. Rebecka

  Åh Charles, hjärtat svämmar ju över så gulligt! <3 Men du/ni verkar vara så fina föräldrar som verkligen känner in och lyssnar på hans personlighet, det är fint 🙂