Kvällsjogg på stranden – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Kvällsjogg på stranden

YES, jag sparkade mig själv i häcken och stack ut på en liten löprunda (eller joggingrunda…. eller lunk, haha. Men som vanligt så var fokus att springa HUR långsamt som helst i 30 minuter, bara jag inte började gå….) ikväll efter en långdragen förkylning och det kändes så bra – ville bara få min hjärna att ställa sig in på att jag kan och orkar inför Mauritius eftersom jag tänkte köra mest kondis där. Åh, kvällsjoggen på stranden var magisk….

 

 

Tänk att vi bor så här, så jäkla fantastiskt. Njuter varje dag av att det blev så rätt. Av naturen, grannarna (var inne och pratade med dem som är närmst oss om att vi åker på semester så förutom vårt larm på huset så håller de span och tar posten och fixar och donar), vännerna, huset… Ja allt blev rätt. Och titta vad två tjejer sträckte fram till mig på vägen hem, de log och sträckte fram den till mig i farten och var lite fnissiga och när jag läste lappen vände jag mig om och skrek en massa fina saker tillbaka. Sån kärleksboost bara sådär en tisdagskväll av ungdomar i hoodsen.

 

 

 

Nu ska vi börja packa, älskar att vara här men nu har vi längtat efter vår familjeresa till Mauritius i över ett halvår och imorgon är det äntligen dags, vi lyfter inte förrän på kvällen (nattflyg) så vi hinner både jobba och packa klart imorgon. Skönt

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.