Leopardkostym, ja tack – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Leopardkostym, ja tack

Innehåller annonslänkar

Hello friday!

 

 

Så här har jag sett ut idag på en enormt blandad dag… Intensivt jobb, en stort avtal i hamn, mys och promenad med August och även lunchdejt med Jenny och hennes 2månaders bebis, storhandling, promenad till förskolan och spontan playdejt på lekplatsen med en förskolekompis till C, bada badkar och provablanda röda och blå badfärger för att se det bli lila, besök av en potentiell nanny för framtiden, fredagsmys med pizza och brasa och nu På spåret och fredagsdejt med Rickard. Intensivt men underbart.

 

Playdejt på närmsta lekplats, så fint att där är så många roliga nya kompisar till både Charles och oss, alltid någon ny förälder som säger “vi tänkte gå till lekplatsen om ni vill haka?”. Fint det.

 

Ser mest blått ut men där är en röd färg också som sen blandades…. Alltid spännande..

 

 

Min tröja som jag hade idag hittade jag för 129 pix på Gina Tricot i Stockholm. Älskar den! 129kr för att få känna sig Fierce är det ju lätt värt, haha! Här provade jag den med leopardkostymbyxorna som jag sååå vill köpa… Svårt att jobba i leopard i mitt yrke bara så bättre att jag köper en annan kostym, men HUR snyggt var detta?

 

 

Kappan finns här. Lite kär får jag nog säga…

 

Men nu är det ju SÅÅ NÄRA tills vi åker på vår familjesemester och jag längtar så intensivt efter en massa tid för bara oss fyra. Och en massa tid för mig och Rickard på kvällarna på balkongen bara vi två när barnen somnat. Och somnar de inte är det också okej. Bara vi kör på go with the flow (barnen) och satsar på lek, mys och enkelhet.  Leva i baddräkt och sandaler. Åh

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.