Döda blommor – en ny trend för miljön? – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Annons

Döda blommor – en ny trend för miljön?

Innehåller annonslänkar

 

Godkväll från MIN DATOR, hurra! Jag hämtade upp den lagad idag, exakt en månad efter att jag lämnade in den och nu kan jag äntligen sitta med tända ljus i soffan framför TVn och jobba med Rickard igen efter att ha suttit på ovanvåningen när jag varit tvungen att kvällsjobba… Att sitta vid skrivbordet är iofs väldigt härligt men inte så här vid nio på kvällen. Då dejtar ju vi, även om vi ibland gör det med varsin dator i knäet där vi jobbar med våra bolag, haha. Men vi tycker det är urmysigt. Visar och peppar varandra. Och har på något som Seinfeld eller Modern Family i bakgrunden…

 

Hur som, en sån här hade inte suttit fel nu:

 

LOPPIS kontor ligger precis bredvid Café Saturnus så jag hann springa in där igår och haffa en chiagröt och en croissant att ha som mellis, älskar deras golv också… Och bakelser… Och – ja allt. Men så är det ju också franska vibes…

 

 

Så tips till er som hänger runt i hoodsen ner mot Stureplan/ Humlegården eller som ska prova brudklänningar på Birger Jarlsgatan…  Snickarbacken 7 ligger också i området men är lite mer kalt – dock större om man är ett större sällskap men bäst är såklart ALLTID att ta sig bort till Mr Cake. Mmm, varför hann jag inte det igår? Haha.

 

Något jag hann var däremot att trendspana på hur miljömedveten sakta påverkar trenderna i stan. Torkade blommor tillexempel fanns på Biblioteksgatan och jag trodde aldrig “döda blommor” skulle få mig att stanna till och fotografer. Men visst är det ljuvligt:

 

Har iofs jobbat med liknande på ett par bröllop och events men att man skulle köpa dem i bunches så här trodde jag kanske inte. Fint att de hittade ett sätt att inspirera en så här.

 

 

Vad tycker ni?

 

Sprang inom Gina Tricot och haffade denna mjuka, sköna tröjan på dunderrea. Kolla i butikerna, fanns i flera färger. Blir perfekt hemma-mamma-ledig-tröja att spilla illorange barnmat på, haha.

 

Men nu – göra klart bröllopskonceptet inför morgondagens två olika bröllopskonsultationer. En lokalt här på Näset faktiskt och en över Skype med ett par som bor i Schweiz. Just nu har jag brudpar som bor där, i LA, i London, i Spanien och i Italien. Hade ju varit drömmigt att ha möten hos dem dock, men Skype for the win for jag nog ändå säga.

 

Ha en fin onsdagskväll.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons