Ses vi i Småland imorgon? – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Ses vi i Småland imorgon?

Godmorgon fredag!!

Hade ni en bra alla hjärtans dag igår? Hoppas det, vi hade det sååå mysigt!! Först jag och killarna eftersom Rickard var i Stockholm, vi gjorde hjärtevåfflor och hade brasa och lyssnade på Emil…

 

Någon ville var med på bild…. OCH ha matlåda så att det blev mer som “picknick”… Barn är magiska!!

 

 

Sen kom Rickard hem och vi åt godis och kolla på “Helt Perfekt” och skrattade hela kvällen. Har ni sett det? SÅ BRILJANT HUMOR enligt mig, haha. Eva Röse är liksom spot on hela tiden och man sitter med skämskudde på det bäst av alla sätt. Tips.

 

Idag däremot ser det ut så här:

 

 

Jag packar för jag ska jobba i helgen, känns lite konstigt att åka ifrån familjen när Rickard är hemma och ledig för jag vill alltid ta till vara på varenda minut som vi fyra kan ha tillsammans – MEN mycket i mitt jobb är ju kvälls och helgjobb så det är bara att vänja sig… Imorgon är det dags för en fantastisk bröllopsdag på vackra ASA Herrgård i Småland och jag har fått äran att komma dit och inspirera med lite tips och råd i en föreläsning och sen köra rådgivning i mingelform. Ska du gifta dig och befinner dig i Småland så kom och få lite kick i baken vettja! Vore kul att ses, kolla in biljetterna här.

 

Åhhh jag hade också velat driva en herrgård en dag, eller iaf en festlokal… så himla mäktigt att vara expert på sina egna lokaler och kunna erbjuda brudpar att skapa deras personliga bröllop på ens plats. Kanske i framtiden, vi får se… Men då måste man ju VERKLIGEN jobba alla helger… Och helgerna är det vi har i vår familj, svår balans det där… MEN – nu åker vi ju snart iväg bara vi fyra i två veckor och då ska vi tanka familjetid… Såå mysigt!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. T

    Hej! Ville bara säga att du gjorde samarbetet med hemmakväll på ett sätt som kändes riktigt äkta, har sagt det förut och vill säga det igen, tycker dina samarbete är snyggt gjorda, känslan är personlig och det smälter fint in i bloggen! Såg också din instastory och blev så glad av den, härligt att du delar med dig glimtar från familjen! Kram och trevlig helg!