Att fotas hemma – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Att fotas hemma

 

Nämen vem är det jag är ute och promenerar med på vår gata denna soliga vårdag? Jo Christin såklart som var på besök hos mig idag för en personlig intervju om framförallt endometrios. Så glad att JWHF vill lyfta ämnet och att de orkade komma hem till mig och August för att höra mer och fota lite…

 

 

Ser ni?! Christin har inte ens jacka på sig…. Med sig hade hon Den lilla fotobyrån som fångade både mig och mig och August, ser fram emot att få se bilderna, tänk att någon fångar en så i ens hemmamiljö…. Mina favoritbilder helt klart!! Här är vi, crazy people on the road!

 

 

 

Jag bjöd på kaffe och godis – mycket godis nu… Ni ska få se varför imorgonkväll, haha. ÄLSKAR ju lösgodis och har fått äran att jobba med det bästa av dem alla, mmm…. Så nu äts det vill jag lova!

 

 

 

Nu däremot – nu ska jag springa iväg på tennisen, sista gången på EN MÅNAD!! Ahhh, kommer sakna det sååå men jag hoppas på att få ta en lektion på semestern, eller iaf spela på banorna som hotellet hade… Ska bara slipa tekniken lite ikväll med gänget och vet ni vad som hängde i en liten påse på Charles plats när jag hämtade honom på förskolan förresten?!! EN EGEN TENNISKJOL!!! Haha, en annan mamma har spelat massor med tennis men pajat knäet och kan inte spela längre så nu fick jag ärva den. Blir inte premiär idag men peppen på det alltså! TENNISKJOL. Det ni!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Förstår peppen kring tenniskjol – och hann också tänka “shit vad miljövänligt att ärva kläder av en kompis”!