I provhytten – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Annons

I provhytten

Innehåller annonslänkar

 

Jag var ju i provhytten igår och hann prova en massa plagg, det var dags för ett par nya SKÖNA svarta byxor att leva i då dessa jag haft sen strax efter sommaren har blivit för stora (fast jag har dem hela tiden ändå, haha. Älskar dem men de sitter ju inte snyggt längre helt enkelt…) Jag vet ju att ni är fler som är lite vilse i garderoben efter graviditeten och så här i mammaledigheten så jag tänkte visa vad jag provade och vad jag köpte hem, först av allt så provade jag samma byxor som jag levt i men i nuvarande storlek. Lika sköna och snygga som innan, hög midja som håller in allt skönt och liksom mjuka tjockare leggings nästan fast man kommer undan med dem som byxor. Får alltid frågor om dem – de är från Lindex.

 

 

Hoppade i en av deras kampanjtröjor för 250 pix också, den var exakt så där vintermysig som man vill att den ska vara. Kände mig som en lite snygg, cool mamma som liksom var stylish hemma när jag hade på mig detta.

 

Men det blev faktiskt denna koftan som jag köpte istället, för den har jag spanat på länge. Och sen blev det byxorna jag har på mig här också, som var lite mer byxor än leggings men exakt lika mjuka i tyget och lika sköna. Tips!

 

 

Sen provade jag denna gröna glansiga polon som jag tycker ni ska kika in på för det syns bättre på länken hur fin den är… Den påminde så mycket om några glansiga polos jag hade mycket i typ mellanstadiet, haha. Blev nostalgisk och kände mig elegant ändå i den. Brukar ju inte bära grönt så ofta men denna nyansen var fin.

 

Imorgon ska jag ju på Malmö näringslivsgala så jag passade på att prova kläder till det med, denna spetsblusen blev det inte men den kändes fin till sommaren. Men jag blev mer förtjust i kjolen som var på tokrea och tyvärr inte finns online så jag kan inte länka – in i butik och spana. Den hade varit fin på något bröllop i sommar!

 

 

 

 

Sen älskar jag ju såna här lite större, längre stickade tröjor och dem får jag alltid frågor om också. Denna blå var fin tycker jag.

 

 

Hoppas ni också blev lite söndagsinspirerade… Jag är så himla glad för min kofta och mina byxor jag köpte och nu när jag tittar på den blå tröjan blir jag lite sugen på den med….

 

 

Ha en fin söndagseftermiddag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons