I tvättstugan…. – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

I tvättstugan….

I stolt annonssamarbete med LG

 

 

I veckans vlogg får ni hänga med på familjehelgen och jag pratar lite om den där varnande “tvåbarnschocken”, kom den eller kom den inte? Njä, jag tycker ju inte riktigt den kom och det berättar jag lite mer om i videon så spana in den här nedan och hänga med mig och familjen på en myshelg hemma i huset….

 

 

 

 

Men nu till dagens roliga samarbete med LG (visste ni förresten att min svärfar kallas just LG? Haha, aldrig tänkt på sambandet förrän nu…) och framförallt deras briljanta nya torktumlare som har blivit en liten ny polare här hemma. För let´s face it. Med små barn så tvättas det mycket, just nu har A börjat äta och det betyder minst ett ombyte per dag kan jag lova, kladdet alltså!! Man hade ju nästan glömt det… Och alla förskolekläderna åker rakt in i tvätten så här i vabb-tider, tänkte helt ärligt förr att föräldrar som ville tvätta kläderna varje dag efter förskolan var lätt överdrivna men idag fattar jag helt och de blir ju skitiga med allt bus och lek om man säger så… (Och så står jag inte ut med den där doften som kommer med, den fanns inte där första året men nu har den dykt upp helt plötsligt – ni som också är högsensitiva för dofter – vet ni vad jag menar??) 

 

 

Selfie med mina nya bästisar, LG tvättmaskin (F14AW0S) som med TurboWash kan köra en laddning på under en timme och ändå spara in 15% lägre energiförbrukning och hela 40% (!!) lägre vattenförbrukning jämfört med ett standardprogram. Passar en småbarnsfamilj perfekt med andra ord men hör nu om torktumlaren som kan rädda såväl Rickards genomblöta löparskor efter en runda som påslakan eller snuttefilten (“mammaströja som den kallas här hemma) som är blöt efter att mamman kom på för sent på dagen att den skulle tvättas. Tjoff in i torktumlaren så hinner barnet knappt blinka innan den är redo att mysas med inför läggning. (True story).

Med  LG DUAL Inverter Heat Pump Dryer (RC90U2AV2W) torkas nämligen våra kläder med låg temperatur och den känner den av mängden fukt på kläderna och ställer automatiskt in torktiden så att kläderna inte blir utsatta för överdriven torkning = mindre slitage på kläderna. Hur bra? OCh så kan man välja mellan energi- eller tidsläge för att optimera energiförbrukningen eller torktiden. Energiförbrukningen är ju bäst att spara på men är det kris med en snuttefilt så är det och då är det bra att den kan vara snabb. Då sparar man både tid och pengar, samtidigt som torktumlaren med sin låga energiförbrukning är snällare mot miljön.

 

De är så himla tysta båda två jämfört med våra tidigare maskiner och eftersom jag alltid är hemma och är rätt ljudkänslig så uppskattar jag verkligen det – märker knappt av dem. Så himla bra samarbete och är du på jakt efter en ny torktumlare (eller tvättmaskin för den delen) så tycker jag verkligen du ska spana in denna lilla rackare.

 

Hos Elgiganten får du just nu 20% på dessa två maskiner Tvättmaskin (F14AW0S ) och Torktumlare (RC90U2AV2W) med koden LGPEAK2018.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. J

  Ja den där lukten… det luktar så på alla ställen där barn vistas i grupp. Jobbar på skola och känner samma slags lukt i de yngre barnens kapprum och korridor. Jag slänger också alltid förskolekläderna i tvätten direkt vi kommer hem.

 2. Linda

  Vet också precis vad du menar för doft, och det var ändå sju år sedan min yngsta gick i förskolan! Gammal ingrodd matos? Ofräscht är det iallafall!

  1. johannakajson
   johannakajson

   Verkligen!! Det var dock inte så första året (ny avdelning men förskolan hade ju funnits länge). Såå konstigt ju

 3. T

  Förstår exakt vilken lukt du menar!! Fy alltså…Det lustiga är att det känns som att det är så det luktar på förskolan oavsett.. Vad ÄR det som luktar egentligen??