Längst nere i Sverige – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Längst nere i Sverige

Glad lördag från snökulan, tänk att vi till och med fick snö här längst nere i Sverige… Vi passade på att gå ut och göra en minisnögubbe, kasta snöbollar över hustaket och leka att vi bakade kakor…

 

 

Så mysigt, jag har precis och gjort en brasa och mamma och pappa är på väg hit… Men åter till snökastandet och dagen…

 

 

Håll i hatten – min man har på sig mjuksibyxor!! Inte något man ser speciellt ofta men vi hade kört ett träningspass på förmiddagen och gick ut innan vi duschade så det är liksom den gången man får på honom mjuksbyxorna –  som överdragsbyxor… Han fick även innetofflor av mig igår för jag tänkte att om han nu vägrar byta om till myskläder på kvällen så kanske han kan känna sig avslappnad i sina Shepardskor iaf. Vi får väl se, men han fryser ofta om fötterna så jag tror nog de kommer användas..

 

 

… Hur som – killarna kastade snöbollar över taket och sen gick vi in och lagade restlunch… Vi frostar av frysen idag så jag har jobbat hårt på restluncher minsann och sen åkte Charles och Rickard till Malmö för att gå på hockeymatch och jag och August skruvade ihop en liten bokhylla och spikade upp några tavlor till hans rum. Sakta framåt, och det märks att han tycker det är sååå spännande att leka där inne. Så spännande så han inte ville sova sin eftermiddagsnap idag, haha.

 

Ikväll ska jag och Rickard ut på dejt och det ska bli sååå mysigt!! Vi ska till en ny liten favoritrestaurang här nere som heter BarBistro och jag ser så himla mycket fram emot en hel kväll med härliga samtal och ruskigt god mat. Dejtnight – lyxens lyx!

 

 

Han e fin lördagskväll.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.