Akta så du inte får fyrkantiga ögon – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Akta så du inte får fyrkantiga ögon

“Sitt inte för nära TVn för då kan du få fyrkantiga ögon”

 

 

Haha, så sa man när vi var små… Charles sitter sällan närmre än i soffan eller ibland i sin lilla fåtölj på golvet men idag hängde han lite så här “coolt” (nytt favoritord hos honom) framme vid Blaze och åt sin kvällsmacka. Gullungen. Vi var ensamma i eftermiddag och ikväll också för Rickard kommer hem först nu vid tio, ruskigt lång jobbdag för honom. Men det funkar faktiskt bra att vakna själv med dem och komma iväg till förskolan och hämta och köra hela racet och natta själv. Det är klart att det är lättare när man är två men det är mysigt att ha dem för sig själv emellanåt och natta själv och så… Rickard nattar ju själv varje onsdag och jag egentligen på torsdagar men oftast är mamma här då så vi är ändå två.

 

 

Den här lilla killen verkar åka på lite feber, ser ni hans rosiga kinder? Det dök upp nu på kvällen från ingenstans, får vakta lite på honom inatt. Rickard tror RS-viruset, hjälp, men det är väl bara en vanlig jäkla dunderförkylning… Hur som så trodde jag att han skulle somna vid kvällsflaskan och att jag skulle söva honom och lägga honom i sängen och sen natta Charles men så blev det inte, August ville vara med en sväng till och sen hjälpte Charles mig att att natta honom i vår säng. Gulligaste av det gulligaste när Charles kom på att han ville ha lite mjölk och jag sa att han behövde natta August själv om jag skulle gå ner och hämta det – varpå han la sig nära August och höll honom i handen i vår säng. AHHH SÖTCHOCKEN. Världens bästa storebror, faktiskt varje jäkla dag sedan August kom. Otroligt.

 

HUr som, August somnade och då smet jag och Charles över till hans säng och mös ner där och så somnade Charles. Båda innan åtta, heja! Så skönt att det där funkar. I vanliga fall lyfter vi över August till hans säng men han har sovit så galet kass på sin förkylning så nu låter jag honom ligga kvar i vår säng och ska strax krypa ner hos honom och lägga mig på spikmattan tänkte jag.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.