Bästa planeringsappen för bröllopet såklart – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Bästa planeringsappen för bröllopet såklart

Godkväll från skrivbordet, Charles sover och mamma nattar August så jag passar på att riva av lite jobb till… Det blev tre mentorsamtal för mina kursdeltagare i Great Weddings Academy och det är SÅ spännande att följa allas resor mot deras drömyrke… Just coaching-delen är ju den jag brinner mest för och jag lägger nästan större tyngd vid att prata personlig utveckling, analysera hur dem är som personer, kollegor, entrepernörer och vilka styrker och utmaningar som de kan tänkas möta – själva bröllopsutbildningen är online men när vi ses face-to-face så bränner vi av det rätt fort för jag vill veta så mycket mer om vem de är och vart de drömmer om att nå och framförallt hjälpa dem med HUR de ska nå dit. Roligt.

 

 

Jag märker att många fortfarande har missat appen som är synkad med boken förresten, det är en riktigt bra bröllopsapp där man kan lägga in sin gästlista och sen synka den med OSA och specialkost osv (är det barn/ vuxen mm) och hela gästlistan i sin tur kan synkas med bordsplaceringen så att t ex cateringfirman kan få en utskriven lista där det står namn och specialkost samt vilket bord personen sitter på. Små grejer som underlättar i flödesschemat helt klar. Och sen alla de där smarta grejorna som prioriteringslistan (som man sen kan sortera enkelt utifrån sina högst priorterade val), budgetunderlag, ett enkelt sätt att göra sitt bröllopskoncept osv osv. Den har ALLT helt enkelt. Tips, tips – här berättar jag mer:

 

 

 

 

Just det ja – man kan göra körschema där med. Men nog om det.

 

Foto Lisa Wikstrand och blommor av bästa Johanna på Pretty Flowers i Lund – bild ur boken Planera ditt Drömbröllop med Johanna Kajson såklart :).

 

Jag ska strax stänga ned datorn för idag, måste ta sats för att lämna in den på lagning eftersom skärmen gick sönder innan jul. (Sitter uppkopplad mot en annan skärm på vårt skrivbord och kan alltså bara sitta här och jobba för tillfället… SÅ JÄKLA SEGT att inte kunna sitta framför TVn på kvällen och tömma mailen men å andra sidan så blir jobbtiden väldigt fokuserad istället…) Hur lång tid tar en lagning av en dator? Kan ju liksom inte vara utan den i flera veckor, ahhh. Det är därför jag drar mig för att lämna in den…

 

Imorgon är det fredag gott folk, äntligen! Då ska jag besiktiga bilen och köpa fredagsblommor och tända en brasa. För det är jag värd. Hepp, hepp!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.