Johanna Kajson

Vloggar – I´m back

Titta vad jag spelade in idag, min första vlogg på över ett halvår. Ringrostig som tusan men nu dyker de upp då och då. Äntligen!

 

 

 

Det var svårt att berätta om förlossningen så här lång tid efter, tur att de finns i skrift lite mer detaljerat här,,,

 

Så. Vloggar är tydligen tillbaka – ibland. VAD vill ni se?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Så kul med vlogg igen. O hellre det blir någon mer sällan än ingen alls säger jag.
  Jag tycker det är kul med sådant här, mitt i livet. Kaoset att få ett barn o sova, hur förlossningen var och så där. Du har sådan inlevelse när du pratar och det är lätt att hänga med.
  Så hitta feelingen o kör på som du ”brukar” så blir det suuuuuuper

 2. Ji

  Majgadd!! Du är sååå härlig att lyssna på <3 Sååå mycket känsla, tårarna rann när du berättade om eran fina upplevelse på förlossningen!
  Mysigt med dina vloggar, när du har tid och ork. Livet är ju allra viktigast 🙂

 3. Karin LH

  Kul med vloggarna! Jag brukar titta när jag åker buss till jobbet på morgonen 🙂 och absolut, kör när det känner att det funkar och du vill – hellre då och då än inte alls, även om det inte blir regelbundet! En sak jag tänkt på är att jag tror du nämnde i somras att Charles blivit blöjfri, vill du skriva/prata om hur det gick till? Om ni gjorde något särskilt? Hur det här gått sen dess? Vi planerar att göra en liten insats framöver, skulle vara intressant att höra hur det gått för er!

  1. johannakajson

   Åh vi har valt att inte berätta/ skriva så detaljerat om det men generellt så väntade vi honom och stressade inte med det förrän han var redo = typ inga olyckor alls när han väl bestämde sig i somras och han slutade en kväll från ingenstans så nattblöjan åkte direkt också. Han ville så då tog vi av den och satte aldrig på den igen helt enkelt, han frågade aldrig efter den igen och det tog några daga bara innan allt satt. Potta med i alla rum 1 vecka och sen visade vi att den stos på toaletten. Men alla barn är sååå olika så det bästa är att lyssna in ert barn. C var inte redo när han var 2 eller 2,5 klart det hade gått att få till det men vi hade ingen stress och det är så skönt att ha sluppit de där vita plastpåsarna hängandes på förskolan som syntes på dem som drog igång tidigare. (Och här är man ju olika som föräldrar också, vi väntar hellre tills han är redo för det är smidigare för oss också. 🙂

   1. Karin LH

    Tack för svar! Jätteintressant att höra. Jag tänker mycket på det där att ”vara redo”, hur man ska veta, eller vad som mer är ”vana”. Bra att få lite olika input!