Nu äter vi frukost tillsammans – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Nu äter vi frukost tillsammans

Godmorgon från frukostbordet och tulpanens dag – hurra!

 

 

Det är så mysigt att ha frukostdejter med August numera… Han äter gröt vid åtta när de andra har åkt och att dela måltiderna med honom gör ju helt klart morgonen mer mysig. Tänk så stor han blivit, inser att jag inte spelat in någon vlogg efter förlossningen och det är kanske dags att ta tag i det… Tanken är ju att vloggarna ska komma tillbaka men tiden har inte riktigt funnits att göra det kontinuerligt så då har jag inte gjort det alls men va tusen – 2019 kanske är året när jag bara gör saker efter lust och inte måste ha samma återkommande kontinuitet hela tiden. Jag är ju mammaledig, det får komma tillbaka 2020. Så lite vloggar då och då när lusten och tiden finns, vad tror vi om det?

 

Ser ni Charles? Hna gömde sig hela tiden i sin åkpåse, haha. 

 

 

Idag kommer min assistent för en hel jobbdag, phu. Vill helst gräva ner mig och skippa det men det hjälper ju inte direkt mot den långa listan av jobb som faktiskt måste göras så det är bra att hon kommer hit så vi kan ta tag i lite saker! Och rensa bort lite saker, jag VET att jag är sjukt velig men jag har valt att skjuta på lanseringen av Greatweddings.se, det blir för mycket att hålla på och lansera den produkten i år. Jag får ta ett litet pausår i utvecklingen av bolaget på den fronten och bara köra på bröllopen som är bokade, de är ju en del!! Imorgon väntar en bröllopskonsultation med ännu ett nytt brudpar här hemma, känner mig helt ringrostig i att inte göra dem över skype. Spännande!

 

 

Boken går som tåget iaf, så häftigt att andra upplagan säljs som smör den med och jag har med din i alla mina konsultationer, Great Weddings Academy och på mässor och event. Och det roligaste av allt – så otroligt många leverantörer har valt att ge den till sina kunder när man bokar dem. Som fotografer, herrgårdar osv – bästa grejen ju!

 

 

Nej nu måste jag ta tag i dagen, hörs senare!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Alice

  Jag tycker du är så himla inspirerande som bollar mammaliv och entreprenörskap! Även om man förstår vilket pussel det är och att du känner prestationskrav ibland så är det fantastiskt att få ta del av som läsare! Heja din öppenhet och heja hela dig – du är så grym!

 2. Louise

  Saknar dina vloggar, vore superroligt om du återupptog det! Men ta du det när du har tid och lust, så blir det som en härlig bonus för oss tittare när de dyker upp 🙂

 3. Frida

  Åh vad mysigt med frukostsällskap!
  Hur började ni med mat till A?

  O de tallrikarna är de från CINk? Är de gjorda av bambu? Funderat på o köpa dem… har inte mycket tallrikar o bestick till den lilla här hemma