Ge varandra sovmorgon – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Annons

Ge varandra sovmorgon

Godmorgon från mysmorgonen här hemma, överraskades med fina tulpaner och närproducerad frukostyoghurt igårkväll från Botanica Tottie som säljer blommor här i närheten, så himla gulligt att hon ville introducera mig till Reko-Ring (som är ett av tipsen som kommer upp senare idag i det samlade tipsinlägget om hur man tänker mer miljö och klimatsmart kring mat)

Det var en lite rörig natt med kidsen så jag skickade upp Rickard att sova ut imorse, vi har inga regler om varannan sovmorgon utan försöker tanka på varandra med sömn, sovmorgon och sånt utefter behovet. Den som är mest under isen får sova, haha. Idag var det Rickard, jag är dessutom bättre på att kunna sova en lur mitt på dagen än honom om det skulle behövas.

Och vi har det urmysigt med brasa och Aristocats och långfrukost. Jag har tyvärr ruskigt ont i magen, tror det är den där muskelknutan på vänster sida som spökar extra mycket just nu, försöker klura ut varför bara.

Idag står förhoppningvis löpning eller styrketräning på schemat för mig, tror Rickard drar ut med löparvagnen med något av barnen en sväng också. (Jag har inte gjort det sedan jag testade i julas, vill ha en stark dag när jag provar igen..). och sen hoppas vi på skridskor i Trelleborg!

Vad ska ni göra idag?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Becka

  Helt okunnig inom endometrios men undrar om man inte bara kan operera bort hela skiten? Alltså om man är färdig med barn, kan man då inte operera bort hela maskineriet för att slippa smärtor?

  1. johannakajson
   johannakajson

   Jo men jag får lite dödsångest av det. Är bara 32 år så vill inte göra det redan, tänk om ett barn dör eller nått. Fixar inte dem tanken – att jag skulle opererat bort allt 🙁

Annons