Läppstift för bebistider och fredagspepp – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Annons

Läppstift för bebistider och fredagspepp

FREDAG!

 

Hurra, vi laddar för fisk-tacosmys och filmkväll med Aristocats!

 

 

Hade gärna orkat dra på mig detta idag men nej, det var från i lördags när vi var på vår shoppingdejt. Just nu sitter jag fortfarande i pyjamas… Men på bilden – åh då orkade jag ha boots med klackar, mina skinnbyxor, läppstift och vit kappa, haha. Inte ofta i bebistider som man varken kan eller orkar se ut så!

 

 

Förresten – provat mina läppstift eller läppglans med färg eller vad man ska kalla dem från Lipsense många gånger nu och jäklar i min lilla låda vad de håller bra! Tips! Jag har ett rosa och ett rött och om man tar på det på morgonen och fyller på en gång efter lunch så håller de liksom hela dagen OCH man kan pussa hysteriskt mycket på sina ungar (och sin man) utan att de får ett uns av läppstiftsmärke. Imponerande. Så litet lifehack för den som vill ha färg på läpparna i småbarnstider.

 

Idag har vi lugn, tom dag framför oss. August ska sova sin första nap nu och jag ska sova med honom, fortfarande matt i huvudet…

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Hej. Kan du inte skriva lite om era rutiner med August. Har en tjej på snart tre månader och märker redan nu hon börjar själv ha rätt bra rutiner men vill försöka styra dem lite mer (snarare sova 21-9 än 23-11 😂). Hur har ni fått in rutiner för August och hur ser de ut?

  1. johannakajson
   johannakajson

   Åh vi har inga rutiner riktigt än, haha. Men jo fler har önskat mer om August så skriver lite om det direkt!

Annons