Godnatt – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Godnatt

Godkväll från skrivbordet, sitter och försöker jobba ikapp lite eftersom Rickard är iväg och jobbar och drar raka vägen till Padelcourt9 för sin torsdagsträning (älskar att han orkar träna 21-22 för att i vanliga fall hinna hem och hjälpa till med nattningsracet osv –  själv bokade själviskt tennisträningen klockan 19, haha. Så han får alltid köra hela racet själv med nattningen med båda kidsen då men han är iofs glad för det. Att han får ensamtiden med dem så det är ju win-win det med…) 

 

Hur som, jobbar mycket med årets bröllop nu, har tre riktigt stora bröllop i juni, juli och augusti och nu är det rivstart i en massa att dra igång med igen. Inbjudningar som ska gå ut, koncept och blommor och design som ska börja ta form och teknik som ska bokas till olika solister och band. Smått och stort. Och eftersom jag egentligen skulle jobbat idag men var smärtbakis så får jag ta igen lite ikväll och lite imorgon. Men nu känner jag att jag nog faktiskt ska gå och lägga mig istället. Hinner ta ett race imorgon när August sover också.

 

På tal om August och att vi ska ta tag i August rum så småningom här, har börjat sortera och trixa med alla kläder och grejer som är för små och som vi inte använder längre. Mycket har ju varit Charles som sedan gick till Donna och sen kom tillbaka – och så lite av Donna och lite nytt som är från August. Nu är storlek 44-68 nerpackat tillsammans med babynest och babysjal osv och ska sättas undan om det dyker upp fler kusiner, annars så skänker vi och säljer det så småningom för vi är rätt klara med det. Iofs ska vi nog sälja lite nu, t ex babyinsattsen till Stokke-stolen – någon som är intresserad av en sån? HERREGUD vilket bra köp det var får jag ändå säga, kan ångra att vi inte köpte sån alls till Charles för det var briljant att kunna ha någonstans att sätta August så han var lite med direkt vid matbordet eller när jag lagade mat eller så. Tips oavsett till er som väntar barn – köp en sån!

 

Men det var ju inte det jag skulle säga utan att jag köpte lite ramar och framkallade lite bilder som jag ramade in och gav bort i julklapp. Jag gav bort såna här med tre bilder i till Donna, Charles och August och sen fick de andra en stor förstoring inramad på en bild som ingen hade fått se från välsignelsen….

 

 

Direkt när jag såg denna bilden – eller egentligen dessa två bilderna så kände jag “DE ÄR SÅ JÄKLA MAGISKA SÅ DE MÅSTE RAMAS IN” och då bestämde jag mig för att inte visa dem för någon i familjen utan att fixa det i julklapp – en otroligt uppskattad sådan kan jag säga!! Ett hett presenttips helt enkelt – att tjuvfota något magiskt och sen hålla på det länge och ge bort det inramat.

 

 

 

Denna bilden på Charles och Donna alltså. Magisk!!! Hennens små blå sammetsslippers, hans röda loafser, hennes balettklänning, hans blå stickade skjorta…. Åh så fina de är.

 

 

 

 

Fast denna är nästan minst lika magisk – eller ännu finare. När de är på väg och springer iväg. Hand i hand. Såna som de är, de där två. Tack snälla Lovli Phography för bilderna, blir rörd varje gång jag ser dem!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Becka

  Hej Johanna!
  Jag sitter och kollar på det okända på play. Avsnitt 1 från denna säsong handlar om en gammal lanthandel i Rögle. Är det inte där din syster har hus? Undrar om du tror på fenomen så som tas upp i det okända ? 🙂

 2. Lotta

  Fin blogg med bra innehåll och ton.Lycka till med ditt företagande o familj.
  Jag kan rekommendera att anmäla er till Giving People,som hjälper barnfamiljer i er absoluta närhet med mat o kläder.
  Är säker på att dina barns kläder kan göra stor nytta.I januari är det extra tufft o långt till pengarna kommer in.
  Sprid gärna.

  1. johannakajson
   johannakajson

   Jamen såklart, ni är två som är intresserade, kostar 850kr inköp, säljer den för 400kr + ev frakt om den inte hämtas här hemma 🙂

 3. Elin

  Hej! Jag köper gärna din Stokke-insats! Vi ska ha barn nr 2 om två månader och har funderat länge på en sådan 🙂 Kram

  1. johannakajson
   johannakajson

   Åh grattis!! Ni är två som är intresserade, kostar 850kr inköp, säljer den för 400kr + ev frakt om den inte hämtas här hemma 🙂

 4. Sofie

  Ikväll damp din bok ner i brevlådan.
  Längtar tills jag får tid att sätta mig ner i helgen och djupdyka i den!