På dejt i en provhytt – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Annons

På dejt i en provhytt

Innehåller annonslänkar

 

 

Hej från en provhytt min syster typ designat, haha. Jag tog ju lite bloggpaus i helgen och åkte bland annat på dejt med Rickard i Malmö ett par timmar på lördagseftermiddagen medan mamma och pappa lekte med kidsen… Det var SÅ LÄNGESEDAN vi åkte på reashopping som en dejt, haha. Men det var jättemysigt. Jakten började med kostymer och skjortor till Rickard (SCORE! 4 kostymer från J.Lindeberg på 40% rabatt, tjohooo och 2 skjortor på superduperrea här, tror ni vi kvittrade båda två efter det eller??)

Själv jagade jag lite inredning (fått ny feeling på hemmet och fick hjälp av min syster i hur jag skulle tänka, ska köra hit lite ärvda möbler från mamma och pappa om några veckor, spännande!) men inne på Afound kunde jag som vanligt hitta riktiga klipp. Den grå Lexingtontröjan jag har på mig på bilden kostade ynka 150kr. Just det kapet fanns bara i Malmöbutiken men är du sugen på en mörkblå klassisk från Lexington så hittade jag denna för 350kr (73% rabatt!!), ruskigt bra pris det med. Eller denna med flaggan om man drömt om en sån, också 73% rabatt såg jag.

Denna tröjan från Ivy Revel blev det köp på direkt, fanns också bara i butiken.  Men spana in här för fler Ivyrevel fynd på Afound. Blivit fyndgalen efter deras lansering, haha. Jakten på den perfekta beige tröjan fortsätter och de fanns inte inne i butiken men dessa två känns som några riktiga vinnare, bara 159kr styck – vilken ska jag välja? Tror den till höger va?

 

 

 

Den till vänster finns på Afound här och den till höger här och båda kostade nu 159kr. Briljant.

 

 

Och för er som alltid frågar om min rosa tröja så vill jag tipsa om denna magiska lilla godisbit till tröja i perfekt rosa som bara kostade 129kr, jag älskar min rosa och använder den flera gånger i veckan som ni vet och jag får alltid frågor om den så en rosa tröja verkar fler vilja ha i sin garderob. Lyser upp vilken regnig tisdag som helst! Eller denna från Weekday för 199kr, inte sånt material som man blir varm av heller utan sådär mjuk och skön som min är. Tips!

 

 

Nu har vi precis nattat båda kidsen och ska äta lite kvällsmat – så himla roligt att höra era tankar om mjölk imorse både här och på instagram!! Verkar vara mååånga som fortfarande äter mjölk – äter ni bröd också som jag? Jag är varken laktos eller glutenkänslig och äter väldigt vanlig kost tror jag, en balans av allt. Däremot så vill jag lära mig lite mer om vad jag kan göra i det lilla för att tänka på miljön i mina val när jag äter – jag kommer inte ge upp kött för jag älskar det men att äta mindre kött och satsa på ekologiskt och svenskt är något jag tänker på (svårt med barn som vill ha falukorv eller köttbullar men då brukar jag köpa småländsk falukorv med hög kötthalt och ekologiska köttbullar – man gör vad man mäktar med efter hand i det lilla tänker jag – att någon som jag som inte är världens mest miljömedvetna ens börjar förändra och förbättra mitt beteende när det kommer till inköp av mat, att ta till vara på sin mat och inte slänga så mycket och hur man sopsorterar tillexempel är ju ett stort steg framåt som jag hoppas många ser som positivt istället för att skrika att man kan göra MEEER. Man kan alltid göra mer av allt – men att börja och försöka förbättra sig är ju en bra start tänker jag?)

 

Nu blir det en macka och en kopp te! Ha en fin kväll.

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons