Jul i dagarna tre – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Jul i dagarna tre

Titta vem som kom hem till oss igår!!!!

TOMTEN, hurra!!! En mysTomte som barnen tyckte om (och som Charles konstaterade precis som i fjol efteråt att det var morfar som klätt ut sig. Gulligt att de ändå blir så glada för Tomten och spelar med när han är där!)

Vi hade en fantastisk julaftonseftermiddag också med glada barn (inte ett enda bråk eller gnäll på hela dagen igår, otroligt!) som var sååå himla lyckliga och tacksamma över deras julklappar och lekte runt direkt.

Charles trollade Donna till en kanin tillexempel. Gulligaste!! Och så hade vi disco och dansparty allihopa innan kidsen fick pyjamas och vi bäddade ner dem i vagnen och gick en promenad ner till havet och spanade in i alla hus. Skönt med frisk luft innan vi nattade barnen så vi kunde äta skaldjur och läsa rim på julklapparna och öppna dem – och berätta våra high and lows från året såklart.

Älskar våra nya traditioner på julafton som vi nu haft tre år i rad, det mysigaste, roligaste och bästa av allt!! Och idag fortsätter firandet för nu åker julkavajen på igen så kör vi mot Småland.

Dags för tredje dagens julfirande, urmysigt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.