God Jul – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

God Jul

Gooood Juuuul hojtar barnen här. Åh så fin julafton vi har!!! Väcktes av Charles vid sju som hojtade att idag var det den stooooora dagen! (Med syftning på att igår kallades lilljulafton…)

Sen smet vi alla ner för trappen och kikade i julstrumporna om Tomten hade varit där på natten och… jaaa det hade han!

Kidsen fick minificklampor som de sprang omkring med när vi drack kaffe och fixade oss för julfrukosten hos mina gudföräldrar. Där börjar vi alltid med glögg och julkalendern vid nio och sen minijulbord innan julklappsleken – i år på återvunna prylar.

Otroligt ovanligt med snö i Skåne men det bjöds vi minsann på imorse… och en gnutta sol. Fint det.

Vid tolv hade vi druckit kaffe och kramats hejdå och började packa ihop oss för att köra hem hit till vårt hus.

Vi tände denna för farfar och tänkte extra på honom men även farmor, mormor och morfar såklart. Så saknade denna julen, oljelampan var farfars och dök upp i morgonens julklappsspel, så glad att den hamnade just hos oss.

Och nu fortsätter firande här, nu med Kalle och sen kommer nog Tomten en sväng innan lek med julklapparna och sen ikväll när barnen somnat – skaldjursplatå och Champagne och lite mysjulklappar för oss vuxna.

Så firar vi, hur firar ni?

GOD JUL ÄLSKADE LÄSARE!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Firade med brors familj och vi åt mat före Kalle (vi brukar alltid äta efter), åt fika efter Kalle och sen julklappsöppning. Vi klär granen på julaftons morgon. Klockan 23.00 var det midnattamässa. Vi är en stor familj och det blir julafton dagarna tre.

  2. Christina

    God jul Johanna med familj! Låter jättehärligt! Här har vi åkt pulka, tittat på Kalle och druckit glögg, öppnar julklappar, ätit julmat. Sen byggde killarna lego som de fick! Nu blir det mer julgodis och ”Vår tid är nu” på play! Tips! Jääättebra! Stor kram Christina 🤗❤️