Finaste bröllopet ever! – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Finaste bröllopet ever!

Nu var det längesedan vi pratade bröllop här inne hörreni, och här har jag riktigt ögongodis till er!!

 

 

I somras så gifte sig äntligen Mathilda och Johnny på Österlen och den uppmärksamma ser att det är på samma ställe som vi hade min systers bröllop på nere på Österlen…  Jag fick äran att kickstarta Mathilda och Johnny förra året på en bröllopskonsultation och har sedan varit rådgivare längst vägen men eftersom jag fick barn bara några veckor innan så kunde jag inte vara med på bröllopet, något jag GÄRNA hade varit för kolla bara hur magiskt det blev – här snackar vi att de är ruskigt duktig på detaljerna…

 

TITTA PÅ DEM!!!!  Mathilda i sin krans – ahhh så unikt och fint! Alla bilder är tagna av duktiga Turturduva (Isabelle N Wedin) som jag aldrig lyckats jobba med live men åh som jag ser fram emot det i framtiden för hon verkar otroligt duktig! Kolla bara:

 

 

Hur fint med mönstrade rosa kimonos och att bruden inte har en klassisk vit? Coolt!

 

Okej lyssna här – den ursnygga skinnjackan överraskade Mathilda sin man med under fotograferingen. Kolla in det i filmen längre ner…

 

 

SLÄPET… FÄLTEN….BUKETTEN! Åh vad jag älskar exakt alla av brudens val. Så snyggt och inspirerande!

 

 

 

Åh suck vad ljuvligt fint allt är, känner ni riktigt hur man bara vill vara med där och känna deras glädje?

 

 

 

Bästa Maria fångade hela känslan på film som vanligt, åh vad jag längtar till vår 10-årsfest nu!! Då jäklar ska vi också gå all in med allt ifrån konfetti till isfacklor och stora blomsterkransar, haha. Ojojoj vad mycket som har förändrats sedan vi gifte oss 2012!

 

 

Letar ni bröllopsfilmare så kan man förresten buda hem Maria på Musikhjälpen såg jag – kolla här!

 

Tack snälla Mathilda och Johnny för att jag fick dela med mig av ert fantastiska bröllop.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. madelene

    Hej, Vilket fint bröllop!! Vet du vart kimonosen är inköpta de var så fina. Vi har liknande färger i vårt tema så de hade passat perfekt. Tack på förhand.

  2. Sarah

    Isabell fotade både vårt bröllop och vår son när gan fyllt 1. Det är fantastiska bilder med minnen härifrån, hon skapar magi i bilderna och får en verkligen att slappna av framför kameran. Kan verkligen rekommendera henne!