Val jag glömmer bort jag har… – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Val jag glömmer bort jag har…

 

 

 Lucka nummer 13: ” Val jag glömmer bort jag har…”

 

Att just glömma bort val man har är lätt. Att man bara gör saker på rutin eller för att man tror att någon annan förväntar sig det av en, men man kan ju faktiskt göra aktiva val i nästan allt man gör. Så visst tusan finns där säkert en massa val jag gör som jag glömmer bort att jag kan tänka annorlunda kring…. Det är svårt att komma på bara!

 

Foto Linda-Pauline

 

En grej jag tänker på är jobbet som influencer som jag lovade mig själv att jag inte skulle tänka annorlunda med den dagen jag gick från att blogga utan betalt till numera när detta är en del i mitt yrke och jag ligger på både blogg-kontrakt och socialamedierkontrakt och har ett ansvar mot både min portal och mina samarbetspartners förutom mig själv och er läsare. Jag tycker jag har lyckats hålla min blogg lik så som den var innan och att jag har lyckats behålla mina grundvärderingar i att vara ofiltrerad i känslor, bilder, text och livet liksom. Jag tycker jag lyckas hålla min bana på att blogga mer som en ärlig liveupdatering än fixade inlägg och jag vill inspirera genom verkliga livet snarare än som ett magasin där man ska se något nästa ouppnåeligt och bli inspirerad av det – jag älskar ju såna bloggar också men det är liksom inte jag.

Ibland trillar jag dock dit när surret om siffror, unika besökare, följare, likes, engagemang och snack om ljuset i bilderna blir för högt – då kommer jag på mig själv att försöka planera när jag ska posta vad på instagram eller att jag borde ha bättre bilder på bloggen och så försöker jag men känner mig mest stressad och pressad. Och det blir inte bra för det är inte jag. Och det är inte det ni vill ha heller tror jag – jag tror ni läser just min blogg för att jag är den där kontrasten mot mycket annat. Den som tar bilder underifrån med 5 dubbelhakor på stories eller visar skillnaden på med och utan “snyggfilter”.

 

Jag älskar att skriva, jag mår bra av att skriva av mig och bloggen är främst för mig för att bolla mina tankar och för att få ur mig allt jag bär inom mig och sedan älskar jag att ni är så många som kommenterar och delar med er här också – så man slipper känna sig så ensam. Det är den största energin jag får tillbaka – när jag får mail, meddelanden och kommentarer från er som tackar för att jag vågar lyfta ärliga inlägg så att ni fått upp ögonen för något eller inte känner er så ensamma. Det är världens bästa bonus och det som får mig att vilja fortsätta när tankarna om att sluta kommer krypande…

 

MEN – ibland glömmer jag att jag har valet att inte blogga. Ibland stressbloggar jag för att jag inte hunnit få de inlägg jag tänkt/ “lovat” per dag och då glömmer jag faktiskt att jag har valet att säga till mig själv “just idag sket det sig och det blev bara ett inlägg. Eller inget alls”. Ibland kan jag ju faktiskt välja att inte skriva något alls på en hel dag men det har typ aldrig hänt. Och det valet skulle jag vilja unna mig när jag inte har tiden och känner att det inte går ihop alls. Det är ju okej det med för det är så himla sällan jag inte vill blogga – så om jag inte vill och inte hinner så borde jag inte göra det. Note to self.

 

Foto Linda-Pauline

 

 

Med det sagt så tänkte jag passa på att TACKA ER för att ni kikar in här och läser, tar er tid att kommentera och för att ni är ett så härligt gäng som hänger här på johannakajsonblogg med mig. Ni är de bästa läsarna man kan ha!!

 

 

 

Detta är den del av Kajsons julkalender – vill du också vara med så kika in här.

 

 

 

Vill du läsa fler luckor i Kajsons julkalender? Spana in bloggarna som är med….

https://www.englasshowroom.com/

https://angelicarenhuvud.vimedbarn.se/

https://blogg.loppi.se/theresewickman/

https://cassandra.metromode.se/

https://blogg.loppi.se/workforit/

https://nouw.com/3bloggarien

https://familjenoe.wordpress.com

https://emmakarinrehnman.se/blogg/

https://deckres.wordpress.com/

https://jennifersandstrom.se/

https://innehosina.com/

https://hedvigs.se/

http://madeleinebjoerk.modette.se/

https://nouw.com/3bloggarien

https://www.saramadeleine.se/

https://nouw.com/sweetwords

https://blogg.alltforforaldrar.se/mammamy/

https://kamillaskamera.com/

https://nouw.com/ettriktliv

https://lindasofieolsson.se/

http://www.frugan-e.se/

https://funkisistan.wordpress.com/

http://www.elisamatild

https://nouw.com/Mashiara

https://blogg.loppi.se/strongmama/

https://litemerarosa.com/

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.