Johanna Kajson

Dra granar i småländska skogarna

SOVMORGON!! Jag säger bara det!! Farmor och farfar och Rickard tog kidsen efterhand som de vaknade och jag fick öronproppar och sova till 09 och det var exakt vad jag och min pms behövde för idag är allt grått, gråtigt, gör fruktansvärt endometrios-ont så att måste ta smärtstillande och hyn är kass och jag luktar svett. Typ. Ni som vet ni vet, så därför var det så himla skönt att vi efter frukost och julfikan fick ta oss ut i småländska skogarna för en lite promenad med hunden Leo och för att dra lite smågranar att ta med hem.

 

 

Och sen stannade vi på lekplatsen på vägen hem så en timmes frisk luft gjorde sitt och nu ska vi snart iväg på Gillis 1årskalas med hela storfamiljen vilket ska bli urmysigt. Och det är viktigare att ses och ha kul än att jag hann sminka mig ordentligt så jag får strunta i hur jag känner mig och ser ut och istället fokusera på att vi faktiskt är här och får umgås allihop tillsammans.

 

 

Det blir en fin dag – min lucka i julkalendern kommer upp ikväll istället för jag tog som sagt sovmorgon. SÅ VÄRT! Och tack snälla, snälla alla för peppen och att ni gillar julkalendern så mycket. Blir otroligt glad!! Ni är några som inte bloggar den utan skriver den själva i anteckningar för er själva och det är ju så fint att den kan inspirera till reflektion. Fantastiskt!

 

Ha en fin andra advent!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.