5 månaders bebisar blir nyfiknare – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Annons

5 månaders bebisar blir nyfiknare

Hej från mammas och pappas hus där jag ligger på mitt barnrum och nattar August på hans sista nap för dagen… han har svårare att komma till ro bland barnen nu för han är så nyfiken och blir istället övertrött så nu fick vi prova gå upp här uppe och här runt omkring oss är det små arvegods pappa tagit hem från farfars hus… fint men tungt samtidigt och jag påminns ännu en gång av att han inte är med oss denna julen.

Vi kom hur som helst hit under eftermiddagen efter att jag hade jobbat klart för dagen och kunde hämta Charles (så mycket med offerter, avtal, fakturor och förnyelse av avtal att kirra med i december så nu gäller det att jobba på så jag kan vara helt ledig i jul…)

Jag och August hann dock ta en liten promenad ner till havet för att samla frisk luft och dagsljus innan. Skönt.

Tillbaka till August som nu är 5 månader och betydligt mer nyfiken alltså!! Vi har kommit igång lite med smakisar och gröt ny igen och han får faktiskt vara lite meckigare på dagarna om han vill för han sover grymt bra på natten, flera gånger har han sovit hela natten i sin säng vilket är en chock för oss eftersom C fortfarande inte sover hela nätter. SÅ olika det kan vara!! Men det är häftigt.

Nu somnade han här så jag ska smita ner och ta en kopp kaffe och lussebulle. Ha en fin fredag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons