WINNING i regn – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Annons

WINNING i regn

 

OJ vad det har regnat och varit grått idag… Jag har varit snäll mot mig själv och vilat mycket, drog ner täcket till soffan och sov i omgångar med August och övade samtidigt på att låta kökets kaos vara en stund…. (Ni var många som kände igen er på stories på instagram…)  Så himla skönt med en lugn hemmadag och en riktig inne-dag.

 

 

Jag och Charles klädde vår lilla adventsgran igår, i väntan på den stora och denna fick vara vintervit med änglar som vi hade pysslat ihop och lite vita fluffiga bollar… Ger sitt pirr till decembermorgonen helt klart!

 

 

 

Och ikväll när regnet strilade ner utanför fönstret och Rickard var liiite sen hem så hade det vari sååå lätt att avboka bootcamp och skita i det men jag kände i hela kroppen att det var exakt vad jag behövde. Ta mig ut. Få frisk luft. Få känna att jag rört lite på mig även om kroppen är lite skör och svag för tillfället. Och framförallt – få skratta lite med Louise. Så jag drog på mig kläder och tog yogamattan under armen och gick ut ur huset.

 

 

Och vi körde vinterträningen utomhus i regn med världens bästa PT på Näset bootcamp. Så jäkla glad och stolt att vi kom iväg och vi skrattade hyyysteriskt till och från under passet för vi var lite övertrötta och löjligt lyckliga över att vi kom ut ur huset en sväng båda två.

 

30sek per övning av dessa 12 övningar och  3 omgångar och sen fick vi utmaningar på 20 sekunder mellan där det är stjärnor som t ex burpees eller sprint eller så. Alltid nya pass vilket gör det roligt att köra bootcamp. 

 

Väl hemma igen tog jag en skön dusch innan jag fick natta Charles medan Rickard nattade August och nu är han iväg på sin kvällsträning. WINNING känner man bara när alla får till sitt och imorgon kommer syrran och Donna ner så en julbakshelg med dem väntar hos mamma och pappa. Det blir mysigt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons