Mitt svåraste beslut i livet – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Annons

Mitt svåraste beslut i livet

 

Lucka nummer 5: ” Mitt svåraste beslut i livet”

 

Hrmm detta beror på om jag funderar på vilket beslut som jag har haft mest ångest inför att ta eller om jag jag försöker fundera på vad som varit svåååårast….. MEN de besluten har ju varit så viktiga efteråt och om jag tog fel beslut så ändrades det förhoppningsvis till rätt beslut senare…

 

Alltså så här, det finns en hel del beslut inom bolaget som har varit svåra, riktigt svåra och oftast har det handlat om att min magkänsla säger nej men jag råkar säga ja ändå – oftast för att det “ser så bra ut” eller att det har varit bra ekonomisk vinst. Då har jag sagt ja och sedan har jag haft ångest konstant under hela projektet och känt “vaaaarför sa jag ja?? Jag ville ju säga nej!!” och så bannar jag mig själv för att jag inte litat på magkänslan… Det gör jag om och om igen men jag kämpar med att våga säga nej och ett stort beslut att ta, ett svårt beslut som tog 2 år att ta var faktiskt när jag skulle säga nej till storbolaget Bonnier Tidskrifter och säga upp avtalet med dem. Min största kund någonsin i bolaget och såklart en viktig ekonomisk inkomst men som jag kände om och om igen att jag egentligen inte ville göra längre. Att jag var klar med den delen (inget ont om Bonnier!! Detta var helt och hållet att JAG inte ville göra den typen av projekt längre och framförallt att jag inte ville vara arbetsgivare.).

 

 

 

Titta så ung jag var!! Just detta teamet  har jag kontakt med än idag, såna jäkla stjärnor!! Detta var mitt bästa år och mitt roligaste år i dessa kampanjerna, mycket tack vare att det året var alla anställda så underbara att coacha och vi levererades rekord…. MEN, idag när jag känner mig själv bättre och kan mer om min HSP så inser jag ju att stresspåslaget var på tok för tungt att bära för mig – dessutom på sommartid när det är högsäsong för bröllop.

 

Det finns några andra avtal som var tuffa att säga upp också, som NK som exempel. Där fick jag ta stor sats för att våga. Såna beslut – där jag vågat stå upp för mig själv och lyssna på min magkänsla har varit de viktigaste i mitt liv.  För det är sååå svårt för mig.

 

Och sen – såklart. Båda gångerna vi beslutade oss för att våga försöka skaffa barn. Det behöver väl knappt sägas att de är de viktigaste besluten i livet.

 

Med Charles i magen – foto Alicia Swedenborg

 

 

 

 

 

 

Detta är den del av Kajsons julkalender – vill du också vara med så kika in här.

 

 

 

 

Vill du läsa fler luckor i Kajson julkalender? Spana in bloggarna som är med….

https://www.englasshowroom.com/

https://angelicarenhuvud.vimedbarn.se/

https://blogg.loppi.se/theresewickman/

https://cassandra.metromode.se/

https://blogg.loppi.se/workforit/

https://nouw.com/3bloggarien

https://familjenoe.wordpress.com

https://emmakarinrehnman.se/blogg/

https://deckres.wordpress.com/

https://jennifersandstrom.se/

https://innehosina.com/

https://hedvigs.se/

http://madeleinebjoerk.modette.se/

https://nouw.com/3bloggarien

https://www.saramadeleine.se/

https://nouw.com/sweetwords

https://blogg.alltforforaldrar.se/mammamy/

https://kamillaskamera.com/

https://nouw.com/ettriktliv

https://lindasofieolsson.se/

http://www.frugan-e.se/

https://funkisistan.wordpress.com/

http://www.elisamatilda.se/

http://www.lifestylebycherie.se/

http://www.girlytalk.se/alex/

https://blogg.loppi.se/ellinorwesth/

 

 

Är du också med och vill länkas här? Skriv en kommentar så hittar jag dig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sata

  Intressant att höra, vad modig du varit ändå! Varför sa du upp avtalet med NK, var det för att ni skulle flytta eller för att det blev en stress?
  Låter annats som drömmen att få jobba för NK och få kunder genom dem!

  1. johannakajson
   johannakajson

   Nej jag hade kontraktet med dem när jag hade flyttat men jag tappade kunder på att vara exklusive för dem så istället hjälpte jag dem att bygga upp NK bröllopsservice och vi har god relation idag men jag kör mitt eget race med Great Weddings istället som funkade bättre för mig, jag har ju byggt mitt bolag i 8 år och har inkommande kunder hela tiden och dem ville jag göra i GW-regi och inte NK-regi vilket de förstod. Men jag hade min releasefest där för boken efter och vi bollar idéer fortsatt. Otroligt varumärke att få provat jobba med!!

Annons