Julfest med ugly christmas tröja som tema… – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Annons

Julfest med ugly christmas tröja som tema…

Igårkväll var det ju min bloggportal LOPPIs julfest och jag och August spatserade dit till starten vid fem men han var övertrött och inte alls på humör för att mingla och se alla färglada, blinkande härliga jultröjor på folk så vi hängde mest i ett rum bredvid i väntan på att min pappa kom och hämtade honom. SÅN LYX att han ville vara barnvakt och var i Stockholm samtidigt!!

 

 

SÅ när han kom vid 18-tiden och jag pussade August hejdå så kände jag mig lite mer fri att ladda om för riktig julfest. Liksom personalfest – herregud vad jag uppskattar att detta är mina kollegor och att jag faktiskt får möjligheten att gå på julavslutning så här tillsammans med dem. Det var andra året jag var på deras julfest, förra året såg jag ut så här och då var jag ju smyggravid…. PERFEKT med temat “ugly christmassweater” då, haha. Och de körde samma tema i år så då snodde jag Rickards kavaj stället.

 

 

Då hoppade jag rätt in i bästa Rudolf Jessicas lag i pepparkakshusdekorationstävlingen och det var väldigt roligt och fokuserat, haha. Kolla bara Victorias fokus här:

 

 

Vi försökte fjäska och skriva LOPPI men vi vann inte ändå. Jaja. Det gjorde inget för vi fick en härlig julmiddag, bartendern blandade juldrinkar och det dök upp hotshots. En fantastiskt fin kväll!

 

 

Så himla, himla fin kväll med mina kollegor och när jag kröp ner bredvid August vid 23-tiden så var jag så glad och trött efter en heldag i Stockholm och en bussresa hem till lilla Essingen… Sen sov vi gott och flög hem till Skåne imorse för en dag med mamma.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons