Dop i december – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Dop i december

Först av allt – åhhh så roligt att läsa era luckor i Kajsons julkalender!!! Peppen!!

 

 

Vi började morgonen så här, med julfrukost och julkalendrar och det var sååå mysigt så jag var alldeles pirrig i magen av allt… Charles med tror jag, han öppnade första luckan i den kalendern jag gjorde till honom och där var en färgbomb till badkaret vilket han 7 minuter tidigare i badrummet hade informerat om att han önskade sig eftersom de var slut i skåpet, WIN!!

 

Så sen badade han och August (A först innan färgen kom i) och vi gjorde oss alla fina för att åka till kyrkan och Ebbas dop. Så himla mysigt med dop i december ju!!! Med julgran i kyrkan och levande ljus längst gången. Jag tände ljus för farfar också, phu nu börjar det kännas att han inte är med oss denna julen. Aj.

 

Fick precis bilder skickade till mig av Josefine och Victor som är såna superfotografer och alltid fångar tillställningarna med sin kamera. Lyxens lyx att ha såna vänner som fotar och dessutom skickar bilderna till en sen, tack bästa ni!

 

 

 

NI vet när man ska ta en familjebild…. Svårt…

 

 

Sen packade vi in oss och tog oss hem till Ebbas familj som bjöd på gulaschsoppa och sen årets Carl-Larssonglögg som är ett hett tips, riktigt god glögg och kul eftersom jag dessutom hade på mig en klänning från samarbetet mellan Carl Larsson och HM…. (Okejdå, det var välplanerat eftersom de är i den släkten, haha.)

 

 

SÅ FIN DAG! Och sen hade killarna disco här hemma medan jag gick en kvällspromenad själv i mörkret och spanade in alla juliga hem, alla ljusslingor i trädgårdarna och bara andades in julen. Nu är den här.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Christina

    Så mysigt och stämningsfullt med vinterdop! Roligt att kalendern blev poppis! Så fin du är i håret och vilken snygg kappa! Vilken chic mamma!! 🤗👍❤️