Fredagsmys sista november – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Fredagsmys sista november

Godmorgon från köksbordet där jag dricker morgonkaffe och August leker med sin prasselbok så jag hinner skriva lite snabbt innan jag ska fokusera på lek med honom igen… Sista november idag, imorgon börjar julkalendern och julen på riktigt , gud så mysigt det ska bli!!

 

 

Eller det ÄR redan mysigt, älskar ju att julen är liksom en hel månad och inte bara på själva julafton – det är december som är myyyyset för mig. VARJE DAG är det sånt jäkla lycko-mys-rus i mig nu när alla stjärnor är tända, levande ljus och sljusslingor här och där och hyacinter i varje hörn. I år satte jag till och med hyacinter i adventsljusstaken, haha. På söndag tänder vi första ljuset!

 

Man får såklart byta ut hyacinterna så det är knoppar hela tiden och vara försiktig med ljusen – men det förstod ni nog 🙂

 

Förutom att julkalendern på TV och ens egna små julkalendrar här hemma börjar imorgon så börjar ju Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med hjälp till reflektion och lite djupare inlägg – vill du vara med eller tips någon bloggare att vara med så läs mer här.  Så pepp på att läsa alla fina bloggares inlägg hela december!!

 

 

Ha en fin fredag bästa ni!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Theresia Normark

    En fråga, ditt marmorbord? Hur gör du med skötseln? Jag har precis köpt ett? Inser att det är känsligt för vatten ? Hur tycker du?
    Älskar din blogg, du är toppen!

  2. Isabelle

    Måste bara säga att din blogg är den mysigaste att läsa just nu, man mår liksom bra här. Och då läser jag ändå en del stora bloggar. Det känns genuint och äkta och inte en massa sönderstagade bilder.. Tack för det! Kram och god jul!