Johanna Kajson

Frukostmorgon MJs Malmö

Hej från Holy Greens i Malmö, sitter ensam och äter en laxokado (bästa!) eftersom mamma precis hämtade upp August… lyxens lyx att strax gå till hårfrisörskan själv och få bli ompysslad och hinna jobba ikapp lite, ahhh!!

Men morgonen började med snabbfix hemma och bilkö till Malmö där gulliga Claudia och hennes barn hade bjudit in till frukost på MJs tillsammans med Monkids vitaminer.

Jag hade med mig August som än så länge är lite för liten för att smaka deras vitaminer (men Charles OCH Rickard älskar dem, har ni testat dem?? Enklaste sättet att få i sina barn vitaminer helt klart!!)

Jag älskade rummet vi hade eventet på, helt rosafluffigt och ljuvligt porslin, kolla bara!! Mmmm

Och sen gänget som var där då – såå himla härliga hela högen!! Att prata med andra influencers som bor och verkar i Skåne gav SÅ mycket, vi stannade kvar lääänge och pratade för det är så sällan vi ses.

Ja ni SER ju så kul vi hade, kunde knappt ta en vettig bild, haha.

Christin som driver den härliga bloggportalen just wanna have fun har jag ju träffat innan (spana in alla deras bloggar och artiklar, älskar hänget där!!) men alltid lila härligt att ses igen och sen ett gäng nya bekanta.

Och vem hittade vi köket på MJs om inte en gammal bekant som jobbar som kock där som jag inte sett på 1,5 år. Bonus att hinna snacka med honom innan jag och August tog oss ut i regnet för ett köpa tomtedräkt till Charles luciatåg och de sista klapparna till hans julkalender… (Kom på nu att jag glömde sammanställa alla era briljanta tips förrrsten, fixar det i eftermiddag!!)

Tack Monkids för en mysig morgon!! (Vill ni förresten att jag frågar om jag får bjussa er på rabattkod på deras produkter? En multivitaminask kan ju vara perfekt i julkalendern eftersom barnen älskar dem.)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.